24 June

Sitter med laptopen iknät idag igen men idag är det desperate housewives ist för musik. Min sötnos ligger och sover brevid mig isoffan.
Vi ska snart åka till stan. Jag ska klippa mig :( Och Alexander ska kolla på mobil .

Har haft en jättemysig och fin vecka ute i skeppsgården helt själv med mitt hjärta. Vi har solat, myst, grillat och varit ute på skön hur härligt som helst!

Imorn är det midsommar afton och den ska vi fira med Elin och peter mf. Tror det kommer bli en hellyckad dag!
Tyvärr så har ju ela dissat oss men jag älskar henne ändå :)

Nu ska jag fixa ihop det sista väcka alexander så vi kan åka!

Och förresten så har jag de två bästa vännerna i världen och världens finaste pojkvän!♥

Puss!






Bon Iver

Sitter i alexanders soffa me laptopen i knät och lysnar på helt underbar musik medans hans sitter och spelar.
Hörde en Bon Iver låt på radion förut är vi var ute och åkte och fick världens flashback och vr tvungen att söka på dom direkt när vi kom hem och då dök även andra låtar upp i mitt huvud så här spelar jag deppmusik för fullt och bara njuter!

Nu har en vecka av sommarlovet gått och jag har inte gjort allt för mycket. Jobbar ju inte hela tiden utan kommer bli inringd så känner mig ganska rastlös på dagarna. Men nu är det helg och regnet öser ner utanför så det blir en lung myskväll för min del. Har även på fotbollen på tv som jag kollar på då och då. 0-0 fortfarande ovanligt..

Imorn ska vi spela ölbrännboll på grännäs massa nära och kära, sen grilla och forsätta festen hemma hos min moster hur kul somhelst hoppas bara det slutar regna som dom har lovat!

På söndag ska jag och Alexander på dop. Walter lillkusinen ska döpas och jag hitta inget jag vill ha på mig tog helt stopp. som tur är har en av världens bästa vänner en klänning som hon lånar mig tack mickan!♥

Bon Iver - Flume

Loppan♥

Känner mig sådär helt förstörd just för stunden. Och tror nog att jag slår bort tanken mer och mer varje dag.
Jag saknar min lillasyster så att det gör ont nu. Jag vill ha henne i famnen krama och pussa på henne och berätta hur mycket jag älskar henne precis som jag gör med resten av mina syskon. Hon ska ju vara här med oss.


RSS 2.0