Oh boy, you make my head spin

Hade totalt glömt bort att uppdatera min blogg idag men fick en fin påminnelse :)

Lugn dag iskolan, har bara haft historia och skrivit om när Kenya koloniserades och ja, jag är trög förstår mig inte på sånt där !

Blev ingen promenad idag men solning, har ju bestämt mig att vara brunare än Ela när hon kommer hem, men det går inget bra fick abolsut ingen färg alls idag :(

Ska snart lägga mig i ett bad ska bara äta upp mitt äpple först
härlig avsluting på min onsdag :)


Har några favorit låtar just nu . som går varmt på spotify och i mobilen.

Adam Lambert - If I had you
Adam Lambert - Whataya want from me
Adam Lambert - No Boundaries
Alexandra Burke - The Silence
Nomy - I died by you
Train - Hey soul sister






30

Inte helt frisk än men på bättringväg :)
Sitter hemma hos syster i stan och bara njuter av sällskapet!
Förutom från bebis (lissans katt) som verkligen inte tycker om mig och sitter med mördar blick och attackar mig om vartannat!

Blev ingen skola idag heller, men imorn är jag tillbaks som vanligt.


Snart är det påsk och den ska firas på olika ställen,
På fredag ska jag med pappa och den sidan till Inger (låtsas mormor) och fira där, lördag blir det hos Lissan och söndag hos mamma

Har rökt lite mer än som var tänkt den här helgen men jag har köpt massa tuggummin och fruk, så jag är igång igen, snart så då är jag rökfri!


Sitter på Lissans balkong, det är 17 grader och jag avnjuter min eftermiddags cigg, livet är underbart :)






Och fortsätt att rösta :)


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


29

Jag är sjuk...
Kände igårkväll när jag la mig att jag hade feberfrossa och världens huvudvärk men trodde inte att jag skulle bli sjuk. Men jo visst vaknade med feber och mår inte alls bra, lika kul varje gång!
Kan inte sova heller för jag ligger så extremt obekvämt hur jag är vrider mig.

Ska sätta igång en ny film, blir den tredje för idag och hoppas på att jag somnar en stund!


Satt och kollade på nelly.com och var såklart tvungen att vara med och tävla. En bikinitävling.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


28

Och vad har jag gjort för att förtjäna att min nagel bara helt plötsligt gick av?

Har haft en super helg !

Fredags åkte jag in till stan med kära syster, vi kom hem ganska sent eftersom hon jobbade till nio. Vi lagade mat och spela buzz, och helt plötslig var klockan 2 och då kände Emmah att hon var tvungen att sova, så hon somnade.

Lördags blev väckt av fina syster som hade gjort våfflor åt oss, hur söt som helst är hon :) Sen fixa vi till oss lite och åkte till åby och hämta deras bil som har varit på lagning, och Lissan och Linus blev helt till sig när vi hade hämtat den för dom har inte haft någon stereo i den bilen dom har använt under tiden. Och eftersom Linus är en ljudtävlings människa så har han ganska bra ljud i bilen och mina öron klarade inte av det obeskrivligt löjligt höga ljudet dom promt skulle ha på till linköping, så jag satt där bak och höll för mina öron, vad jag klarar av det är ganska imponerade.

Köpte Olles present i linköping, en svart tshirt med han den svarta gubben i starwars vad han nu heter. Jätte gullig är den.
Lisette köpte skor, och hon har så små fötter så när hon pröva ett par skor såg det så roligt ut och jag satt och asgarva. Hon är ju så lång och har världens minsta fötter haha :)

Kom hem till viken vid fem i halv nio sådär precis lagom tills det var dags att släcka, så jag tog fram löjligt mycke ljus och satte ut lite överallt, hällde upp en bad och låg där i nästan en timme och sippra vin för att ha något att göra under tiden.

Sen var klockan helt plötsligt tio och jag blev ganska stressad för jag skulle ju gå ner till davidson vid kvart i elva och möta upp Elin och alla som var med henne, så gick väldigt fort att dricka och fixa mig, men jag hann ner ändå snabb som jag är !

Hade superkul iaf, en lyckad kväll ! :)

Tänkte gå ut och springa sen om jag orkar annars tar jag en powerwalk, det är SÅ skönt ! Sen kanske mami och jag ska på bio ikväll annars så ska jag ligga hemma och kolla på tv, Det är ju Johan Falk ikväll - glöm inte det anna !

Jag skriver "ganska" ganska ofta har jag märkt.








.


26

Sitter och väntar på att Lissan ska sluta jobbet så vi kan bege oss mot stan. Kommer spendera min kväll och natt där. Vi ska äta gott spela buzz och bara mysa.

Imorn ska jag gå på stan och köpa present till lillebror hittade aldrig något igår. Ska nog köpa kläder till honom, Ett par Cheap monday jeans, hur jäkla sött är inte det på en bebis?

Sen sticker jag till Medley och träner ett par timmar :)

Earth hour är det ju imorn med och jag är ensam hemma och hur tråkigt kommer inte jag ha under den timmen? Kommer nog vara ganska uttråkad.

Fick precis ett sms av mickan att hon sitter på flyget nu, är så avundsjuk ! ♥

Puss !

Sitter och pillar lite med nervcellerna, det var dags att byta myelinskida.

skämt åtsido försöker få ihop en bra text om nervcelles uppbyggnad för de som inte läser medicin och inte vet sånt, inte helt lätt.

Känner mig inte på topp just nu, röksuget är fruktansvärt men jag ska inte röka, tuggar tuggummi hela tiden och äter äpplen och päron för att inte äta godis eller massa annat. Kom på förut också att jag inte har ätit godis på väldigt länge och har inte sug efter det, ganska skönt ja.
Har åter igen fått benhinneinflammation OM jag blir trött på denna jävla kropp. Men imorn får benet ge sig jag ska springa.

Fick VG på min novell jag lämnade in i måndags I svenskan och fatta om jag blev paff, jag tyckte inte alls jag skrev bra, sa Till Bönan flera gånger att det skulle bli skitdålig och bara skratta åt mig själv. Men titt så bra det gick, heja mig !

Åker tidigt imorn igen så ska snart slänga mig i sängen och se en bra film. Ska bara måla naglarna först.


Känner mig lite careface just nu, typ som på bilden.


.

Går och solar lite skönt skönt !




25

Sitter i skolan och skriver om Parkinson med Malin och Nancy, det går bra men lite svårt att bara få med det viktigaste när vi har så mycket!

Ska inte till stan sen och Möta upp Lissan och handla present till Olle som fyller år om två veckor.
Ska äta med henne och Linus och sen åka och storhandla, ska försöka få in gymmet där med annars  powerwalkar jag ikväll.

 


Nomy

                                                                  

.

Min jäkla katt är så jävla jobbig just nu! Bara går och skriker jag blir galen och vi har en annan idiotkatt som springer här utanför så jag kan inte släppa ut han nu heller, åh så irriterande!

Ska börja maten snart så det blir klart tills mamma kommer hem och sen vi ut och gå långpromenad mamma och jag eller om jag springer en sväng själv, det får vi se sen !

Har nog en av de snyggaste vårjackorna.


24

Hej och hå håller på att fixa mig för att åka till skolan. Kort dag idag har bara två historia lektioner sen slutar jag och OP07 är på praktik så vi är inte mer än 6-7 pers på historian, ganska skönt ibland.

Har rökt nu och ska inte röka mer på hela dagen, kommer bli tufft men jag är tuffare och kommer klara det!
Åker till gymmet efter skolan och tränar lite för att få bort abstinesen. Ska nog sola i eftermiddag också om jag inte gör det imorn, får se hur mycket klockan blir.

På fredag åker Mickan till Tunisien, är avundsjuk jätte mycket!
Ska se till att träffa Elin ihelgen om hon inte ska iväg någonstans, saknar henne!
Puss till mina.


I think you are pathetic and a bit too complicated for me.

Hemma igen. Är inte helt frisk så det känns ganska så ordentligt i luftrören må jag lova !
Struntar i daiting in the dark amanda skulle se något att skitprogram så jag tar ett bad istället.
Sen får vi se om jag orkar kolla tvn sen, känner för att lägga mig tidigt och bara försvinna ett tag, sova i sisodär  11 timmar så jag är utvilad tills imorn.



Ikväll är det Erik som står på min spotifylista,


23

Fy fan så jobbigt det är att sluta röka, jag trodde nog jag var starkare i psyket än vad jag är, trodde det skulle bli ganska enkelt men icke sa nicke. Känner att jag måste göra något precis hela tiden för att inte gå ut och ta en cigg, har dock rökt två gånger idag, som är absolut inget mot vad jag brukar göra.
Men imorn ska jag försöka att bara röka en gång och i helgen får jag underhålla mig med något hela tiden så jag inte röker alls. , heja mig det här ska gå !

Ska snart ut och springa, har laddat mobilen med massa bodypumplåtar så det bara är att springaa tills jag inte orkar längre och då köra en spurt på slutet ;)

Ikväll är det Dating in the dark, Desperate housewives och Cougar town, så blir en tvkväll och sen ett långt skönt bad.


22

Åh tråkigt dag, är inte på mitt bästa humör, jag håller på att sluta röka, känsla som kommer när jag vill ha en cigarett går inte att beskriva, det alltså killar i min magen, innanför? helt sjukt. Men klarar mig ganske bra ändå faktiskt.
Vad ska man underhålla sig med, blir galen av att bara sitta still. ta sig ett bad kanske ?





Ganska dumt med roligt.

Ser lite sådär halvfräsh ut nu när jag är nysolad.






Could've had it
Should've had it
Would've had it
If you were a little less Dumb


21

Känner att jag har haft en väldigt bra helg !

Ifredags blev det en lugn hemmakväll med mamma lissan linus och amanda, vi spelade alfapet som jag suger på, så Amanda och jag fick vara i lag haha :( åt hamburgare och sen chips och mysade.


Mamma och jag hyrde en film som nog var den bästa filmen jag någonsin har sett ! Helt otroligt så bra den var, men den var så sjukt sorlig så jag låg och grät hela filmen igenom, tror aödrig jag har gråtit så mycket till en film.




Lördags så åkte mamma jag och mandi till stan och handla kläder :)
Hittade jätte snygga grejer, som jag ska ta kort på sen och lägga upp.

Igårkväll gick Micha och jag till davidson, det var ganska tråkigt till en början lite folk och dålig musik, men sen kom det in lite mer roligt folk och musiken blev bättre, Ela åkte hem till gusum, den lilla. Men jag var kvar och fick det faktiskt jätte kul, tillslut. Kom hem väldigt sent så är ganska trött idag, men det vare värt !

Idag blir det en lugn hemmadag, ska snart sätta mig och kolla på lite uppgifter om social omsorg, inte lika kul men behövligt. Ska även sola sen, har gjort det några gånger nu, så börja få lite färg, skönt hatar att vara blek !

Nu ska jag äta fil och müsli. Hörs hej.

18

Jag vet att det är elakt, men det är så sjukt jävla roligt !!






Åker snart hem till min kära syster och spenderar natten i stan !







We can do it even better in broken heels.

Solen har varit framma ganske mycket idag, har gjort klart första världkriget uppgiften, tvättat, städat, träffat lissan och kanske ska med henne hem till stan ikväll - dagen kan inte vara mycket bättre ! :)

Känner mig på topp idag, underbart.
Ska nog ut och springa lite sen.
Jag vann.
Nu gör mamma och jag lite mat, pitabröd köttbullar och massa grönsaker, smasken !




.


16

Tisdag, tråkiga tisdag. Lång  dag iskolan, men har fått mycket gjort, fixat med projektet, psykologiredovising och arbetsmiljö lagarna !

Ledig imorn hur fint är inte det? SJUKT SKÖNT !


Kollar på lite kläder och skor, funderar på dessa sötnosar !


15

En helt vanligt måndag, finns inte så mycket att säga om den. Förutom att jag gjorde ett prov i arbetsmiljö och säkerhet som gick skitbra fick till och med två plus på det jag skrev om arbete vid datorskärmar, heja mig !

Åkte hem med pappa och vi satt och skoja och skratta hela vägen hem.
Sen när jag kom hem så gjorde mamma och jag mat o sen var det dans. Det gick bra och det var väldigt roligt den här gången, nu börjar jag få in takten och vilket underverk jag är, helt otroligt !

Har antagligen fått benhinneinflammation i båden skenbenen och underarmarna, så smörjer in med voltaren och har väldigt ont imellanåt, inte lika roligt..

Nu ska jag ta fram kläder tills imorn och kanske ta en dusch om jag inte gör det imornbitti.

Puss !


.


14

Har ju spederat hela helgen istan, har haft det jättebra och skönt !

Fredagen blev lugn, åt mcd mat, spelade buzz och kollade på film. Sen så skulle vi sova, men mamma är förkyld och snarkade som ett djur så jag kunde verkligen inte sova bredvid henne. så fick jag gå in och sova bredvid lissan och linus, men där var det sjukt varmt och dom andades och snarkade högt i takt, så sov inte så värst bra den natten somna runt 4-5. Och såklart börja min mobil ringa vid halv 8, flera ggr och jag blev galen, men det var bara att svara och låta snäll typ. Sen kunde jag inte somna om igen utan låg bara och vila.

Och i lördags så börja vi dagen med att gå på stan och kolla runt lite, sen hade vi kalas för Linus, hans släktningar kom och vi fika o bara satt, hade det trevligt i flera timmar.

Linus fick torkade gräshoppor i födelsedagspresent av Marcus, det såg inte så gott ut faktiskt. Och lissan blev helt galan och bara skrek när vi kom fram med dom att vi absolut inte fick äta dom . och självklart så blir ju jag tvungen att göra det om någon säger nej ! Men det var inte så äckligt smakade ingenting som kex.

Sen åkte släktingarna hem och vi började fixa oss, tog ganska lång tid för oss tjejer som vanligt, och killarna spelade DjHero. Vi försökte spela partyalias men vissa var för fulla så Lissan och jag med våra korta stubiner klarade inte av det så vi satt bara och pratade istället.
Sen gick vi till cw,  tog lite dricka och satt och prata o hade det mysigt, somnade sent inatt med, men ändå gick jag upp vid åtta och städade hela lägenheten, gud vilken snäll tjej jag är helt otroligt !

Mamma och jag åkte hem vid ett och jag sov hela vägen hem, sen när vi kom hem la jag mig i sängen och kolla på sex and the city och mamma väckte mig vid kvart över 5, ganska trött idag.

Nu ska jag snart fixa kläder tills imorn och sen lägga mig och se film !


Gräshopporna- ser inte så aptitliga ut.





Den här är till dig Anna !


vilken kväll.

vilken kväll eller rättare sagt vilken helg ! Sitter hemma hos Lissan och Linus och alla sover, så jag är ganska uttråkad. Har redan hunnit städat hela lägenheten åt dom men nu är det färdigt och det finns inget att göra. Ska snart hoppa i duschen och fixa mig och sen ta bussen hem för en lugn tvdag !

Skriver sen om allt som hände igår :)

Stan

Nu ska vi dra oss mot stan och en toppen helg, gilla massor !


12

Sitter och har estet och har valt att göra en fotouppgift, jag ska fota ordet omtanke eftersom det ska ha någonting att göra med vårat program inte är det alldeles enkelt, men har några ideér och två perfekta modeller bredvid mig så det ska nog gå vägen !


the attention is making me ill.

Eftersom Olle fyller år snart så sitter jag och kollar på leksaker, hittar massor som jag vill köpa, men han biter ju bara på allting så spelar egentligen inte så stor roll vad han får :)

Har hittat en Hugo Boss piké till Hugo som jag bara måste köpa, så perfekt till våran lilla boss och en Levis tshirt till Olle, men det ska dom någon annan dag när inte Olle fyller år bara för att dom ska veta att jag är världens bästa storasyster :)

Kortdag i skolan, bara medicin som alla andra torsdagar, skönaste dagen på veckan. har gått igenom frakturer typ hela dagen.
Bönan och jag kom på förut hur hon ska få Victor att köra sakta eftersom han inte lyssnar på henne när hon bara säger det, lägger upp en video på det imorn, ett gott skratt fick vi iaf !

Sen har jag varit hemma och har tvättat eftersom jag är borta hela helgen och ska festa en av dagarna så behövs det mycket kläder ! Kommer spendera hela helgen i stan hos Syster och Linus eftersom han har fyllt år så ska vi fira honom, imorn blir det hemmakväll med god mat och så ska vi spela Buzz som jag är bäst på och på lördag blir det en riktig krogrunda, me like !

Snart ska jag ta ett bad sen ska jag lägga mig tidigt ikväll ska upp vid halv 6, inte jag gillar så mycket !

Vid den här tiden för ett år sen låg jag lite sådär halvborta och med smärta i handen som inte var av denna värld och försökte sms med vänster handen haha, var riktigt handikappad under de veckorna jag var nyopererad. får se om det blir andra handen med !







11


Projekt, present, promenad

Projekt - iskolan har det varit projektredovisningar hela dagen, så har gått på fem st och haft väldigt långa raster imellan och sen åkt hem, skön dag !

Present - var och köpte en present till Julia eftersom hon fyller år snart, ska få bebis och blir mammaledig och då kommer jag inte träffa henne på länge, men ska nog åka och hälsa på henne när hon har fått den lilla :)

Promenad - Mamma och jag ska bara äta och vila en stund, sen ska vi ut på långpromenad och det ska bli så skönt och vädret är helt underbart, man blir så glad och pigg av det hur man än mår.


Imorn är det ett år sen jag opererade handleden, va fort det har gått.



Cause you always knew.

Har proppat mig full med panodil nu, så mår lite bättre. Men det blir ändå sängläge hela kvällen, det är ju flera program som jag ska se idag, först dating in the dark, desperate housewives och cougar town !

Imorn är det sköndag iskolan, det är projketredovising så ska bara sitta och lyssna på fyra st och sen hem ganska skönt med tanke på hur jag mår.

Igår var jag barnvakt åt finaste lillebror, som är så busig hela tiden och kan snart gå själv :) han har haft vattkoppor så är helt ärrig på hela kroppen stackarn, vi gick ut och gick en promenad lekte med allt som gick och hitta i hans rum och kasta boll, han tycker det är jätte kul och kasta boll, största leendet på honom när man gör det ! Han fick tag i min mobil och trodde det också var en boll och kastade iväg den ganska hårt, så nu är den ännu mera trasig. En mysig dag helt enkelt.

På kvällen var det dans, blev en hel del snurrande så jag höll på att svimma för jag blev så yr haha, sen kom syster och hämta mig, och hon jag och lina åkte hem till Lis och Linus i stan och åt massa gott, spelade buzz flera gånger, jag vann varenda gång så dom ville inte spela tillslut :(






En av de finaste på jorden ♥


09

Är i skolan och har estet just nu, sitter och funderar ut vad jag ska fota och hur, men huvudet är inte på topp idag, är sjuk feber förkyld och stans hosta, ögonen är röda och helt glansiga, haha ser ganska insane ut.






.

Har haft en skön söndag, promenad med mamma och sen legat och kolla film. hur skönt som helst !




If I just lay here

Älskade Grey's anatomy





Look not for the big change, good things come in small packages.

Det blev inget, Det blir inget, allting blev inget.

And lately I’ve been trying not to fall apart.


Jag har varit så trött hela dagen igenom, sover allt igenom med film till söndagen !


Helt lost

Blev hemmakväll ist ! mickan kom hit och vi har legat och skrattat och försökt löst korsord, och jag kan lova att vi är riktigt dåliga bägge två, läste fel, skrev fel, ropade på mamma som hjälpte oss med typ allt haha. Kul hade vi iaf !

Nu ska jag lägga mig och kolla på film, har några nya jag inte har sett än, så lär ligga vaken hela natten :)

how the fuck.

Hemmakväll eller hemmafest?`det är den stora frågan just nu. Är ganska sugen att följa med mickan för det kommer säkert bli kul, men om jag är pepp på alla som kanske kommer vara där? Nej inte så värst faktiskt.
Och sitta hemma är ju skönt, men jag vet att jag kommer bli helt sjukt uttråkad och bli galen här hemma.

Ska in i duschen och vänta på svar från ela så får vi se sen hur jag gör !

Och OM  jag ska dit, vad fan ska jag ha på mig?

- playsuit?
- transparent blus och jeans?
- Lackleggings, linne och kavaj?
- nitleggings, linne och skinnkavaj?
- leggings med ringar på, tshirt och kritstreckrandigkavaj?
- Jeans, spetslinne och skjorta?

- Jeans, spetslinne och magtröja ?
- Svartaleggings, bustier och vit skjorta ?

Har en känsla av att jag kommer ha leggings på mig iaf.




05

Min buss gick för en halvtimme sen och jag är klar nu.. Så hej jag är försenad !

Åkar vid 8 ist, slutar vid halv 3 så inte så speciell lång dag, har bara eget arbete, så kan jobba hur jag vill och det är skönt.  Skulle ha i lite dust it i håret för det var så extremt platt, men råka hälla ut typ hela burken, så ser ut som ett troll nu ist, heja !




04

Kort dag i skolan, har haft medicin hela dagen, och gått igenom skelettet, muskler och leder, så har lite uppgifter på det nu som ska bli klara till nästa vecka plus en stor inlämningsuppgift om urinorganen och dess sjukdomar. Så ikväll ska jag plugga.
Blev ingen träning för min del idag, mår inte alls bra.

Var sjukt trött på bussen hem, somnade typ direkt och vaknade precis efter bilisten och fatta att jag fick panik, bara flög upp och på med största väskan som var skittung av alla grejer och sen av dyngfort, var helt yr och virrig när jag gick av, som tur är har jag ju inte alls långt hem från bussen, haha.



You can't make it feel right, When you know that it's wrong.







känner mig lite så nu.

.

Sovgott suckers.



0000000000000

Min dag är ganska så ointressant, har pluggat och sen in till stan med ela och gymma lite, det var skönt. sprang som dårar bägge två, sen simma vi, basta och sola, underbart !

Ska in imorn och springa mer och sen sola dubbeltid :)

Snart är det säsongsstart av Grey's anatomy, åh kan inte längta mer efter det !
efter det ska jag som vanligt lägga mig i min supersköna säng med mina två duntäcket och massa kuddar, awesome.

It's so unreal.


03

Min måndag bestod av att städa klart lissans lägenehet, och gick inte bra slog sönder mig själv och massa saker. Senare på kvällen så gick mamma och jag på buggkurs(?) För ett bra tag sen så frågade mamma mig ifall jag inte kunde följa med henne på det om hon inte hittade någon annan som kunde gå med henne, och såklart lovade jag henne det, och tror ni hon letade efter någon annan? Neej såklart inte, så jag fick snällt följa med som jag hade lovat. först när vi kommer dit trodde jag att jag skulle dö. Fast det som var skönt var att det var hur mycket olika åldrar, så jag var ganska bekväm när vi började, och fyfan jag tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv, typ varenda kille var stel och ingen av tjejer höll inte takten, även mig själv inräknad, fick en sån jävla snurr så jag höll på att flyga i backen så killen fick fånga upp mig, haha.

Idag har jag spenderat dagen med syster och lina, vi har besiktat hennes lägenhet och fikat. åkte sen hem till stan till Lis o Linus och åt mat, fixa lissans hår och kolla desperate housewives, en helt underbar tisdag !

Ska nu ta en värktablett för min huvudvärk har inte gett sig och sen lägga mig i min så uunderbara och varam säng, så jag tror jag somnar redan nu !

Puss !





Finaste kusin och jag.

.

Är så sjukt trött, huvudvärk och är väldigt hes. Orkar inte skriva något längre här idag utan gör det imorn, då ska ni få veta vad jag har gjort idag.


RSS 2.0