.

Världens finaste Lillebror har lärt sig att gå :D


.

Åker till Papi en sväng!



Music

Den här är till Alexander!


Spun

Happy for you



24

Sitter och frågar mig själv varför jag gick upp vid kvart över 8 en lördagsmorron?
Så har faktiskt redan varit uppe i en timme. Ganska ovärt.


23

Har varit ganska lugnt i bloggen nu. Men hinner ju inte med allt.

En lugn fredagskväll på schemat Mamma är hos Maja och Amanda är hos pappa så sitter just nu själv hemma och lyssnar på musik och ska snart äta lite räkor tror jag :)
Tråkigt och kort inlääg jag vet. Men skrev ett lågnt förut som försvann och jag tänker inte skriva om det!
Imorn kommer Alexander till mig :)

Det räcker för ikväll!




20

Tv hela kvällen som vanligt på tisdagar. Från 20.00 - 22.30.
Sen blir det ett bad och sen isäng och kolla på grey's !


Är lite Kentdeppig för stunden och då passar låten perfekt !



Trasig

Så nu var träningen över. Och jag skadade mig mest som vanligt.
Lyckades få massa fina blåmärken på handen, handledens är jättesvullen där ärret från operationen.
Fick även en boll i ansiktet från mamma, stenhårt så har lite fläskläpp och läppen sprack.
Haha så kan det gå!




Nu gör mamma och jag mat och sen ska jag ta ett långt skönt bad så jag är lite fräsch när Alix kommer !

18

Uppe med tuppen fast jag låg vaken halv natten igår. Somnade till ganska tidigt men vaknade och kunde inte somna om så låg vaken till 3 halv 4. Vilket resulterar i en väldigt trött Emmah.
Men klaga får jag göra sen nu ska vi iväg och träna !

Visioner i mitt huvud när du ler.

En av mina absoluta favoritfilmer är Never back down. Den är så sjukt bra har sett den hur många gånger som helst. Och musiken i filmen är underbar !

Flipsyde - Someday



Det blev en lugnkväll för min del. Så ont i munnen idag och är hur trött som helst.
Antagligen för att jag inte äter som jag ska. Men försöker och har fått i mig ganska mycket mat idag.
Mamma och jag lagade världens kanonmiddag.
Egenklyftpotatis och fläskfilé och massa grönsaker och dipper till. Så underbart gott!

Imorn förmiddag ska mamma och jag möta upp lite folk och så ska vi spela volleyboll, det ska bli kul :) Sen blir det nog en långpromenix med mamma.
Ska upp till pappa på eftermiddagen och hämta sängben så jag kan få upp min säng någongång, det är på tiden att den kommer upp!

På kvällen kommer Alexander och det ska bli så mysigt, för jag har gått och blivit tramsig och saknar han efter en helg bara. Förlåt Anna !



17

Vaknade av att mamma kom in och bytte täckte med mig, för jag hade snott amandas för jag frös så mycket.
Har jätte ont i munnen idag också det är nog värre idag än vad det har varit.
Och är sjukt hes kan knappt prata. Den här lördag börjar bra!

Igår var jag nog världens tråkigaste människa. låg och kollade på Tusenbröder med mamma och halvsov i genom allt vi såg. Sen gick jag och la mig och somna innan tolv var så sjukt trött igår.
Sovit hur dåligt som helst har vaknat av telefonen hela natten och har inte kunnat somna om för munnen. Men fortsätt gärna att ringa dolt nr och var tysta i telefon jag tycker om det tycker ni är så tuffa !

Ska till pappa en sväng idag och ta med Hugo till lekparken så han får leka av sig sötnosen :)

Ikväll? vet faktiskt inte får se hur jag mår och känner mig senare! 





Finaste♥

15

Fortfarande ont i munnen så äter massa värktabletter och äter ganska lite mat. Bra om man vill gå ner i vikt?
Jag springer istället ;)

Jag är så dum i huvudet, så oansvarig och självisk blir så himla arg på mig själv!
Är hos syster och vi bestämde oss för att gå ner till lindahls och ta en fika i det underbara vädret. Och Lissan sitter och pratar om nötcrackers och jag sitter och skryter vit och brett med att jag inte äter nötter för Alexenders skull för att han är allergisk (jätte) och jag vill såklart pussa på honom :) Så jag sitter där på Lindahs och skryter som sagt och lissan sitter och skrattar och sen helt plötsligt så säger hon

-Neeeje emmah det är ju mandel i den där du äter och kan vara andra nötter i med!!:O

Jag får panik och börjar nästan gråta.
Så vi går ut och frågar om recpetet och som tur var är det inga andra nötter i kakan förutom mandel. Och hur kan jag vara så dum? Det är helt otroligt vilken slarvig människa jag är.

Island har haft vulkanutbrott igen och Sverige har ställt in alla flyg och stängt för vulkanaskan som kommer. Och då måste jag fråga är det därför det blir mulet just nu eller är jag bara så trög som tror något sånt?

Underbart väder iaf så ballerinaskorna har åkt fram :)



14

Idag är det tycka synd om emmah dag. Jag har ont i munnen och lyckades bita ihop lite dumt så det börja blöda och jag skrek. Kunde knappt svälja tabletterna så stog över handfatet och nästa spydee och skratta åt mig själv. Har slagit i tån i min tröskel inte en gång utan TVÅ gånger. Och hungrig är jag försökte äta lite men det går inte så bra.
Så idag får jag klaga :D

Snart kommer Lissan hit och då slipper jag vara själv alltid lika kul när hon kommer och ikväll kommer Alexander :) Dagen är gjord typ.

Det är så underbart väder ute så jag tror jag dör. Och jag sitter inne själv och blir arg på alla som går förbi utanför. Tänkte gå ut och gå en sväng men jag är så yr så vågar inte gå själv så inväntar Lissan.
Jag började att fixa iordning mig vid elva och är inte klar än. är väldigt lat idag känner jag.

Men det är bara att sätta igång och bli färdig, ska städa rummet lite också för det ser hemskt ut!


13

Nu var det ett tag sen jag skrev, men har varit med Alexander hela helgen så har inte haft någon större lust att sitta här och skriva:)

Helgen har varit helt okej Fredags blev en hemmakväll och lördags var det fest hos Jacob. En kul helg !
Har ju även träffat min farbror från Norge och vi har suttit och planerat våran London resa i sommar. Jag längtar grymt mycket efter min kusin så det ska bli riktigt kul !

Min visdomstand har bråkat massor med mig och jag svullnar i tandkötten och har jätteont så idag gick jag till jag och mamma till tandläkaren för att jag tänkte att dem skulle få spola rent bara så var det över sen men nej. Tanden behövde hjälpa att komma upp så jag spenderade min morron med massa sprutor i munnen för att bli riktigt bedövad och sen så har tandis skurit massor i mitt tandkött för att tanden ska kunna växa fritt. Och jag tänkte att det skulle gå fort och inte göra ont, men så blev det mer problem. Tanden växte lite snett mot tandköttet så hon var tvungen att skära ännu mer och djupar och fy ända in i helvete så ont det gjorde! Så nu äter jag massa värktabletter och munskölj grejer.

Alexander plockade upp mig förut och bädda ner mig i soffan här hemma och vi sov ganska länge bägge två.
Hemma själv ikväll skulle gentligen ha varit hos Lina och ätit tacos och kollat på Desperate men just nu är jag inte dirket fit for fight så blir nog nästa tisdag :)

Ska snart bädda ner mig igen och kolla på DH, Cougar town, sen blir det sängen och försöka sova som inte kommer bli det lättaste :(

Så grymt hungrig är jag också, för jag kan inte äta!






09

Vakna ganska sent idag men det får man när man har lov.
Börjar må mycket bättre har ingen feber alls nu och bara lite svullen i halsen gud så skönt !

Veckan har gått alldeles för fort snart är det skola igen. Men lite skönt det med att komma tillbaks till vardagen och träningen som absolut inte har gått som det skulle den här veckan!

Idag kommer min farbror från Norge hit och det ska bli så kul att träffa honom:)
Ikväll händer inget speciellt, ska bara ligga hemma och kolla film, nolife?












Vi träffades liksom på chans på nått sätt ramlade vi in i varann.

08

Gud va denna vecka har varit underbar och sämst på samma gång.
Blev så grymt sjuk i början av veckan. Natten till onsdag så låg jag vaken hela natten och skakade så mycket för att jag frös och ända var jag inte ensam, hade två duntäcken och elementet på högsta. Kunde inte vrida mig för det gjorde så ont i kroppen, låg och grät som ett barn och tyckte så synd om mig själv haha.
Sov bort hela dagen igår gick knappt att väcka mig helt utslagen.
Men börjar iaf bli lite bättre hoppas jag. Feber har börjat gått ner men har dock fått ondare i halsen och är mer förkyld. Bara jag inte får halsfluss.

Har iaf lovat att vara frisk tills helgen så det kommer jag vara, annars kommer jag äta massa värktabletter så jag verka frisk :)

Idag kommer inte hända mycket alls, bara fokusera på att bli frisk. Så ska äta massa apelsiner och ligga i soffan med mina täcken och kolla på film typ.











Den sista låten är Azerbaijans bidrag till Eurovision, så sjukt fin låt !


Can I love you forever through this
Can I trust in you forever through this
I dont know how to stop, how to stop.

06

Kom mig själv att det egentligen inte finns så mycket att skriva om helgen, men än att jag har haft super kul med super fina människor ! :)

Veckan började bra, men idag när jag vakna kände jag mig väldigt nere, dålig och har fått frågor hela dagen om hur jag mår och jag har bara känt mig trött, men tog tempen nyss och såklart hade jag feber lite sådär halv hög. Ringer till mamma och hon förstog direkt att jag var sjuk för hon hade märkt det på mig, eftersom jag var tyst och bara satt och knappt åt något.
Åh så typiskt att bli sjuk till lovet..

Idag fyller världens finaste lillebror 1 år, det har gått så sjuk fort ! Men eftersom jag mår som jag mår så åker jag upp ihelgen tillsammans med resterande familj och firar gullungen !

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och bara mysa. Kommer säkert få ligga och se på när dom andra spelar GTA haha ganska mysigt faktiskt :)


Världens finaste ♥









05

Har varken haft tid eller lust att skriva  ibloggen nu, har haft roligare saker för mig ! :)

Helgen har iaf varit kanon, med mys, och davidson med bästa mickan !
Skriver mer om det ikväll !






Jag mår grymt bra ifall ni undrar !

03

Mickan är på väg och jag är så glad ! Taggar med ett glas vin och bra musik. Kvällen natten morronen kommer bli underbar !








BFF

Inatt kommer Ela hem och jag har saknat henne, har så mycket att skvallra om !
Imorn ska du få höra allt hihi :)


Jag har världens bästa vänner ♥



.

Glömde nästan.. GLAD PÅSK :)


02

Underbar fredagsmorron ! Vaknade med ett leende på läpparna och det är aldrig fel.

Gick upp klädde på mig bädda sängen och satt mig på baksidan och tog min morroncigg. Och det är så varmt på baksidan så jag skulle kunna sitta där hela dagen! Men det går ju inte ska snart ut och gå en promenad och sen köpa blommor till Inger.

Lissan Och Linus kommer och hämtar upp oss runt två så åker vi ut och firar påsk i Hulvik som ligger mitt i skogen precis ingenstans haha men fint är det där :)

Vet inte när vi kommer hem men det lär bli sent.

Hoppa in i duschen och fundera på vad man ska ha på sig idag, jeansskjortan kanske? eller kavaj?

It's just a great feeling.


Emma Elin O Jag - Halloweensnygga !


RSS 2.0