What's on your mind right now ?

Fredag - basta och drack vin och mysade, vissa pallade längre än andra ;)

`




Lördag - En helt okej kväll med vin, vänner och davidson !


Angefuhr helt enkelt.


Freedag.

Nu är det helg och denna helg känns som den kommer bli kanon ! Ikväll ska jag till stan till Lissan och linus vi ska dricka vin (eller dom ska väl dricka öl) och basta, hur mysigt som helst :)
Och imorn ska vi ut på davidson med elin och ela, perfekt helt enkelt !


Is it me ?



.

Godnatt !



Please me

Nu har det nästan slutat snöa helt, jag som hoppades på massor av snö så vi slapp skolan imorn :) Kom hem tidigt idag och slänge mig på soffan på en gång och åt lite glass och tyckte synd om mig själv !

Det började redan igår på dagen så blev Bönan och jag välsigt illamående efter den goda(?) maten i skolan och satt i ett hörn ihopkurade och tjura. Och förut i skolan så höll jag på att svimma det bara svartna för ögonen och jag slängde huvudet ibordet. Bönan blev rädd och börja dra lite i mitt hår (som hon tycker är så mjukt, haha) och prata med mig sötis är hon :)

Nu blev jag sugen på musli.





Tänkte visa min stackars fot som aldrig blir bättre :(









Nice day

Lite halvjobbig dag i skolan idag trött och bara massor av genomgångar från 8- 15.30 så är ganska trött.
Kommer hem och det är en ros till mig utanför min dörr och sånt gör en glad faktiskt, även att jag inte är så romantisk av mig så blir man glad :)

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem, hon är i stan och handlar mat och lite annat åt mig :) Jag har ingen pepsi max så hon får gärna komma nu är rätt sugen !

Ska sätta mig med psykologi uppgiften också och den är inte den lättaste men har tänkt lite på den så det ska nog gå ihop och refratet ska jag göra klart ocks¨, heja mig vad jag är bra !

Puss



RSS 2.0