.

Nu sitter jag och väntar på att jag ska ta ut min pstav är dyngnervös, sprutor har aldrig varit min starka sida och tog lite emla innan för att slippa känna när de sticker, men det funkar såklart inte på mig ! Har tagit värktabletter mot febern men är fortfarand svag och huden gör ont. Nu är det inte långt kvar, Usch. Hejs.

My head right round

Helgen är över. imorn är det måndag !

Är helt otroligt trött idag måste erkänna att jag är något bakis.

Var hos tovis igår och det var rolig faktiskt. åt tacos, drack vin och spelade ölspel och jag har aldrig. Avslutade hela med att dansa på bordet och soffan till Uggla, jag Felica och Tove !

På dagen var jag på busfarbiken, manda och sofie sprang runt som yra hönor och lekte hela tiden, och Hugo skulle ju inte vara värre. o herregud vad han sprang överallt och jag var tvungen att springa efter, vet inte hur många gånger jag slog i huvudet för att jag var för lång utan att tänka på det, Hugo tyckte det var jätte roligt och skratta som aldrig förr.. Sen gav jag upp och Amanda fick ta över i 5 minuter så jag kunde sätta mig, men sen var det full fart igen.

Upp tidigt imorn så ska lägga mig nu.

Hejs

.

Fredag härliga fredag.

Sitter i datorsalen och väntar på att svenskan ska börja. otroligt jobbigt att ha håla från halv 10 till 12 varje fredag.

Idag blir det en riktigt skön fredag, bara ta det lugnt finns inget skönare ! Ska kolla massa film och äta massa gott :)

skriver mer sen.

Hejs

I miss my smile when I read you.

Varit i skolan, haft historieprov (Y), tränat, gjort psykologiläxa, skriver blogg, sen sover jag.

Typ allt jag gjort idag, kort och konsist. sängen snart, ska upp tidigt imorn och behöver energi för det är en jobbig dag i skolan imorn, sjukvårdsämnen så man måste vara på topp !

Imorn kväll blir det lugnt ska vara hos pappa och mysa med mina små älsklingar. och på lördag blir det busfarbriken på dagen med Amanda och Sofie och sen jag och Hugo och han har redan bestämt att vi ska leka i bollhavet och hoppa studsmatta, mycket mer vågar han inte haha. :)

Nu ska jag borsta tänderna. tvätta ansiktet, smörja in benen och hoppa i säng.

Hejs




Mami jag och Lis - Öland 94 ♥



Nicenight

Kom på att jag ska upp tidigt imorn, så ist för att se klart greys tog jag en varm härlig dusch och har bäddat ner mig och satt igång en mysig film, somnar nog på fem min ändå, Hihi :) puss och godnatt

Can't hurry love.

Min handled har svullnat upp till max efter kortisonen. Och det gör ont.

Kort skoldag, religonen var inställd för Milla var sjuk, så Angelica och jag jobbade med psykologin som gick (YY)
Har pratat med lullis nu på kvällkvisten också mysigt !

Kollade på Grey's anatomy förut lite äldre avsnitt som jag har sett förut, men ändå gråter jag som ett barn när hemska saker händer. och nästa vecka börjar de nya avsnitten, jag dör kan inte vänta ! Ikväll är det det sista avsnittet innan säsongsavslutningen var och jag vet att jag grät som ett barn till det också och ska se det nu igen, hihi , blir en hel gråtardag, sen direkt i säng !

Blev ett litet lustigt inlägg nu men är stressad in till tv:n

Hejs


If you're blue and you don't where to go to. Why don't you go where fashion sits? Puttin' on the ritz

Jag bara älskar den nya Lindex reklamen.

Har inte så mycket att säga om skolan idag, en helt vanlig dag, men pajas Angelica och Eliasson som byter dialekt tjufyra sju.

Kommer hem vid kvart över tre helt totalt slut efter bussresan och kommer på att jag glömde min nyckel hemma imorse, och ber att att Amanda verkligen har lagt ut en nyckel, tror ni det? nejnej såklart inte ! fick sitta och vänta tills tjugo över fyra när mamma kom, jobbigaste som finns och JA det har hänt mig förut..

Nu ska jag göra mackor och skriva lite på psykologin !

Hejs


A part of me still believe

Totte jagar råttor och jag tycker inte om det.

Långdag, börja med att försova mig så får fixa mig i renpanik och stressa arslet av mig. åker till skolan och börjar med håla eftersom jag kom försent, sen hade vi psykologi och skulle kolla på Liar Liar, och så går Tente och hämtar datorer och högtalare och Johan börjar koppla in, bara det tog en halvtimme, och jag och Angelica fick kryp i benen så vi gcik till C och drack vatten, det var gudomligt gott, skulle kunna ha druckit minst 5 liter, men det blev bara ett glas. upp igen och Johan och Tente har precis fått igång det.. och så blir det strömavbrott i hela skolan ! wie. strömmen kom tillbaks efter 5 min typ och så börja vi kolla, kom inte så längt med tankte på allt som hände innan. Efter psykologin så slutade jag och fick sitta och vänta på bussen i en timme ungefär. sen hem och började med maten till mig och mami. det fick bli makisar och köttfärssås :)

Ikväll har jag gått viken runt. och det är helt undebart ! snart blir det duschen och sen sussa :)

Hejs


Fffriday night.

1..2..4..HELG ! :D

SItter i gusum med mina småälsklingar och bara myser, det finns inget härligare än att ha en bebis i knät och storja 3åring som ska sitta bredvid, hihi . Blir bara mys ikväll, vid 9 ska vi laga god mat och då menar jag god mat ! Kolla film och sen sova, som säkert kommer bli innan elva som det alltid brukar bli, men imorn blir det fest för fulla muggar, så det är bra at vara utvilad i sånna lägen .

Nu ska jag fylla på Hugos tallrik med yogurt.

Hejs





 


Upp with the tupp.

Usch vad man inte är pigg den här tiden på morronen. Men det är bara kravla sig ur sängen och lägga på ett gott humör, det är trots allt fredag och jag slutar vid 1 :)

Usch det är inte ens en grad ute, 0.9, jag tror jag dör, idag blir det mössa :D

Dags att fixa sig !

Hejs

Baby are you down.

Har totalt fastnat för Jay Sean - Down. som kanske märks på mina rubriker.

Jahopp har vart duktigt idag, städad massvis och ute och gått viken runt med mami, och nu sitter jag här med psykologin, men det är inte svårt för jag vet ju vad jag ska göra och vad som behövs med i uppsatsen för att få VG. och analysera kan jag, hihi.

Förstår inte riktigt varför jag är så trött nu om kvällarna hela tiden, jag är så trött att jag knappt hinner ta på mig täcket innan jag sover och oftast innan halv elva :|
Men snart är det helg, och denna helg är lika fullspäckad som alltid ;) imorn ska jag träffa mina pinglor en sväng, lördag ska jag ut till mormor Inger och busa med mina småpojkar och mandi, sen blir det hem och fixa och sen vidare på fest, lutar åt utgång, är väldigt sugen på att dra in till stan, känns som det är år sen, fast egentligen inte mer än någon månad. Aja får se hur det blir med den saken, måste ju ringa min pingla Elin och kolla läget där !

Åter till läxan nu !

Hejs




Osminkad och uttråkad.

Even if the sky is falli'n down.

Sitter i skolan med min söta Angelica och busar ! Det blev inget prov för min eller Angelicas del, vi valde hem uppgift, som kommer gå mycket enklare, så idag blir det hem och plugga och skriva uppsats !

Har en väldigt lång håla nu istället, börjar halv 3 sen igen och då är det historia som gäller och sitta vid dator och göra en uppgift om källkritik med Bulli, om jag ska vara ärlig förstår jag ingenting..

Har inte så mycket mer att skriva nu, skriver mer ikväll.

Hejs


Don’t it look like baby cupid sent his arrows from above.

New day, new oppertunities.

Sovit mest hela dagen, har inte varit på tipptopp., är inte det fortfarande men mycket bättre. Varit ute och gått en sväng med mami en timme ungefär väldigt skönt !

Imorn börjar jag vid elva så det blir en härligt sovmorgon! sen har jag psykologiprov om Freud och de olika stadierna i livet, det känns helt okej. sen historia så sluta rätt sent, men åker mer papi hem, så jag slipper buss :)

förresten så ringde pappa förut och som vanligt var tvungen att klaga på någon av de som gått vidare på idol, hur de ser ut eller hur det sjunger och att han kan göra det MYCKET bättre, och så börjar han sjung Elvis i telefonen, rätt så uppmuntrande en sån här kväll !

Sitter och lägger över lite ny musik på telefonen, till mina otroligt underbara bussresor på morgonen ! Som tar sån förbannad tid för att jag måste radera hela tiden också, har rätt så mycket bilder och musik på telefonen nu, kanske dags att rensa lite ? jag radera alla mina sms förut också, smart som jag är tror jag att jag är inne på "skickat" men är på inkorgen så jag raderade runt 1500 sms, way to go Emmah !

Men nu är jag så trött så att jag somnar på plats.

Hejs

I dont belong in your loving arms anymore.

Heltslut efter en super dag !

Vaknade tidigt imorse och begav mig till sörping med buss som jag inte kan påstå att jag tycker väldigt mycket om. vaknar vid rödljusen precis innan östra rydsvägen och far upp som ett skott och hjärtat bara slår och springer av bussen i ren panik, folk måste tro att jag är dum i huvudet. går snabb mot skolan och håller på att bli påkörd av en cykel för att jag inte kollar bakåt och bara tar ett elafantkliv åt sidan och bom så kommer det är cykel heltplötslig, det kunde ha gått illa. tar mig mig hel och ren till skolan parkering där några op:are står och fryser som ankor på is, 10 över 8 kommer nästa buss vi hoppar på och åker mot vadstena !

Sover en tund på den bussen också, sen är vi framme. vi får en guidad runtur i dårhuset från 1700-talet, med alla möjliga stolar och kistor så det går en rysning i ryggraden. rätt så intressant faktiskt, förutom att de har fixat ett rum och ställt in stora dockor i som jag trodde var levande (och till mitt försvar såg de faktiskt ut som clowner) och lämnade huset med ett skrik.

Det blev en mysig lunch utan för slottet på bryggan i solen. Mår prima , tills jag upptäcker att jag har glömt bestick :( men bulli fixar, och jag får i mig min underbara pastasallad och sen storknar på brygga med solen i ögonen !

Sen fortsatte dagen med smålekar som faktiskt var riktig roligt och se alla springa med ballonger mellan knäna och försöka få ner en gummisnodd från överläppen till halsen utan händer, fick mig ett par goda skratt under dagen.

Runt klockan 14.00 drog vi oss hemåt och som vanligt jag somnar innan vi lämnar parkeringen, typ.

Av någon konstig anledning har jag fått för mig att ha en liten fläta i mitt hår hela tiden, jag vet jag är knäpp. men den sitter där så fint och tittar fram ibland när håret delar sig eller när jag har tofs.
Har redan fixat sängen och allt så det blir bara att slänga sig i sängen, på med film och sen sover jag som barnet.





MOG.


RSS 2.0