29/11

Helgen har bestått av mycket vin och massa Elin :D Ifredag var vi på förfest hos Lissan vi var rätt så mycket folk och Ela gick ut lagligt på davidsson fö första gången hihi :)  och igår var det bara jag och elin men lika kul för det ! Men känner att jag har sömnbrist är helt slut i huvud och kropp, tänkte lägga mig tidigt ikväll men så blir det ju inte när Lis och linus kommer hit och vi ska laga taco kolla filip och fredrik och säkert film efteråt, kommer hamna isäng alldeles för sent, men vafan :)

Nu ska jag kolla klart på Gossip girl och vänta på att family kommer hem :)



                    

                                                                          

26/11

Blogg.se har allvarliga problem med mig..

Den här veckan har besått av, vaccination, blev väldigt dålig av sprutan så blev sängliggandes med värk i hela kroppen och feber ingen höjdare ! Haft öppet hus på skolan så jag och jossan var värdar för Omvårdnadsprogrammet, berättade lite om det när folk kom och frågade, gav handmassage och visade hur man tog blodtryck och puls, helt okej kväll faktiskt !
 Idag har vi haft föreläsning om afghanistan i skolan från 14.00 - 15.30 och jag tyckte verkligen inte det var roligt eller intressant, fick hoppa runt och virda på mig hela tiden för att inte somna. Sen kom papi och hämtade mig och jag åkte bil hem, lika skönt som alltid.

Men när jag kom hem märker jag att jag inte har min plånbok med mig, och tänkte att jag glömde den i pappas bil, så skyndar mig att ringa så han inte hinner åka från viken, men nej där var den inte utan jag har glömt den i skåpet i skolan !! :( så jag hoppas det är en snäll busschaufför som Åsa :) så jag får åka med, för klockan 7 är jag inte lite vresig och lätt irriterad.

Nu ska jag lägga mig och kolla lite grey's anatomy och mysa :)

Godnatt.


                                                                         

20/11 min dag :)

Idag fyller jag 19 så grattis till mig :) Det är massa människor som har skrivit grattis som jag faktiskt inte ens trodde skulle skriva så det blir väldigt glad av plus att jag fyller på en fredag, helgen kan inte börja bättre ! :)

Åker hem om ett tag, kort fredag. sen när jag kommer hem kommer jompi och säger grattis :) Sen bär det upp till Pappa och co i gusum och blir firad :) Och Hugo har redan bestämt att han ska öppna mina paket :) Sen hämtar jag älskade pinglan (och massor av vin) och åker hem och sen är det fest för hela slanten :D

Men idag kör vi en lite lugnare variant jag, pinglan, kusinvitamin, Ida och sandra hemma hos mig och sen drar vi ut :)

Nu ska jag kolla runt lite och sen äta, är hungrigare än halta lotta (bönan) just nu !



                                                                               

17/11

Bloggen har bråkat med mig igen som vanligt, och idag är det hatdagen, allas älskade tisdag.

Det ända som är bra med tisdagar är Desperate housewives !
Tisdagar är mina fredag den 13 otursdagar, skulle gå och möta mamma förut, först glömmer jag mobilen och sen tutar någon precis bakom mig så jag hoppar åt sidan och skriker ganska högt så tanterna framför mig kollar och småskrattar, usch.

Skolan har gått bra iaf hel lugn dag, Monca var sjuk så vi fick gå på någonföreläsning om geriatrik, fast vi har inte börjat med det än så vi hängde inte med så bra men det funkade sen så hade vi medicinsk grundkurs men Lena är i sthlm på kurs så det vara bara att gå dit och få närvaro sen sätta sig vid en dator och jobba med lite uppgifter om angina pectoris (kärlkramp) och hjärtinfarkt.

Jag sitter och kollar ut på bilarna som åker förbi om det är någon jag känner men icke.
Nu ska jag vika lite kläder.


Magiskt men tragiskt.


                                                                           

15/11

Idag fyller min böna år så massa grattis till henne ! ♥

Söndag men är inte så depp idag för jag är ledig imorn, hihi skönt :)

Helgen har bestått av samma som nästa varje helg, ifredag var jag hos pappa i gusum och kollade idol och myste massa med olli, han har blivit så stor, redan åtta månader snart, skrattar hela tiden, och har börjat gått upp i krypställning men är inte så stadig än, så han slog ansiktet rakt ner i golvet med nappen imun stackaren !

Igår kom Elin hit och vi drog en runda till davidson som vanligt, haha. var inte så kul så vi gick hem tidigare, men Elin och oeter var så snälla och följde mig hem för jag hade lite problem med en kille som följde efter mig, och sånt tycker jag verkligen inte om !

Nu håller mamma på och lagar kyklinggryta, det ska bli så jävla gott, hungrig som ett djur är jag !
Elin och jag tog massa roliga bilder igår och hahah dom är så fula och vi var inte normala på ett enda av dom, Elin kommer lägga upp dom på sin blogg såsmånigom, när hon orkar den lata tösen ;)

Nu ska jag städa mitt rum innan maten !


                                                                         

12/11

Åh idag är hen sån här dag när allt är ÅH och jag blir otäckt irriterad på vädligt mycket, bara som om någon råka putta till mig lite så står jag reda och håller på och få ett utbrott, hm tänka lite positiv ibland kanske ?

Skön dag iskolan haft två lektioner och suttit och prata på ena och skrivit på datorn på andra. Imorn är det fredag jag är kär !

Ska träffa Pinglan då och det kan behövas är väldigt pratsugen och har massa att säga och klaga om som alltid :D

Jag har nog badmani, för jag skulle bevisa för mamma att jag inte behöver bada varje dag igår, men usch jag var på väg in hela tiden för att hälla upp ett bad, men duktig som jag är gjorde jag det aldrig, men usch jag höll på att förfrysa och påklädd till tusen och tyckte synd om mig :)

Så ikväll blir det är häärligt långt varmt bad med massa skum och massa ljus :)

Kolla på grey's och Private Practise sen :)

 
                                                                            

.

Nu är klockan efter elva och det händer inget kul alls på datorn och inget kul alls på tv:n så nu ska jag lägga mig och kolla på älskade grey's har två nya avsnitt jag kan se , och det blir precis lagom innan ögonen sviker :)

Torsdag imorn, händer inget speciellt alls, bara vara hemma och plugga lite ska jag nog göra.
Men sen är det fredag och då är det fest, Min alldeles egna pingla och jag drar ut och roar oss, det gillas mycket starkt ;)


Godnatt.


O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någon borde förstå att man inte gör såhär emot mig.



                                                                         

11/11

Onsdag alltså lilllördag :) Idag kommer syster och linus hit och ska äta middag med oss, det ska bli så mysigt :) Och så klart har lis valt mat och det blir friteradepomme och mammas hamburgare, ingen nyhet där ! men har inte ätit pomme på länge så okejdå ;)

Sov inte mycket alls inatt utan låg och snyftade för mig själv när jag kollade på grey's, en av världens bästa serier ! Men har snart sett alla avsnitt jag har, så måste firra lite nya :)

Nu ska jag slänga ut totte och försöka få min säng bäddad, han tar upp hela sängen så det är inte så lätt att bädda den när han är där.

Skriver mer efter Lislin har åkt hem.


                                                                             


Bestämd

Nu har jag nog bestämt mig, jag kommer nog ta vaccinet, tror jag. Oh jag bestämmer mig hela tiden och så ändrar jag mig ! Men nu har jag ju pratat med Elin min Elin, och hon ska ta det så hon får vara med när jag gör det (om jag ska) och hålla min hand :)

Nu är det tisdag iegn, en av mina inte-tycka-om dag, fast så är det ju Desperate Housewiwes sen och det gillar jag iaf :)

Ska ta ett bad nu, mami tror att jag har fått badmani. Det är så underbart att tända ljus ha massa skum, musik och bara ligga och njuta, Älskart !

Efter DH ska jag slänga mig i säng och kolla grey's :)

                                                                     

10/11

Ska man Vaccinera sig mot svininfluensa eller inte ?
Pratade med pappa förut och han har kollat på tv och är livrädd att någon ska hända oss, så han vill verkligen att jag vaccinerar mig och mamma är inte 100 på att hon vill för hon är rädd för biverkningarna som kan komma.
Men det värsta är att jag är över 18 och får bestämma helt själv, Men jag har absolut ingen aning hur jag vill göra.

Jag vill ju absolut inte dö i svininfluensa, men så har jag hört massor som har haft det och det var mildare än en vanlig influensa så då blir man ju rätt så lugn igen. Och så ser man överallt på tv de stackarsmänniskorna som ligger i resperator för de har fått Svininfluensa och som var helt friska innan, det är bra svårt att veta hur man ska göra?

Jag får sätta mig och prata ordentligt med mamma ikväll och ringa pappa och kolla all information innan jag betsämmer mig.

                                                                       

Omgjord

Nu har jag gjort om precis hela bloggen, blev rätt nöjd :)
Men det tar sin lilla tid och så måste man veta precis var man håller på att ändra, annars kan man förstöra allting !

Fortfarande lika trött som förut, men det är ingen ide att lägga sig och kolla tv för då somnar jag bara och kan inte sova inatt.

Mami och jag gjorde potatismos förut, oh vad jag älskar potatismos, skulle kunna leva i flera månader på bara det ! :)

Nu ska jag nog lägga mig i ett varmt bad för jag fryser så jag håller på att gå av !


                                                                   

9/11

Sitter i skolan och är extremt trött, orkar knappt hålla upp ögonen, och på bussen åkte huvudet ner hela tiden !
Har mat om tio min, så får äta mycket sallad så jag får lite energi !

Har bara psykologi sen, ska skriva klart det sista på mitt arbete, sen så är det slut för dagen :) då ska jag hem och sova en stund tror jag.

Började att fixa en ny header igår, men hann aldrig klart, eller jag blev inte nöjd så jag ska fixa iordning den ikväll och förhoppningsvis sätta in den också.

Puss

8/11

Ja nu är jag helt nykter, men herre säger jag, mår som man förtjänar !

Trött och mår illa som satan kommer inte kunna äta någonting på hela dagen, känns det som nu iaf !

Var hos johnny igår och "förfesta" vi kolla på Transformers 2 och drack vin och öl. Helt okej bara att vi blev rätt så dragna innan elva eftersom vi satt och drack hela tiden, haha. Sen kom jocke och hämta oss och det bar av ner till davidson, inte så roligt folk, men aja träffade Rebecka och Robin så det var roligt ändå :)
Var hemma sent som vanligt, hungrig som ett djur åt jag pitabröd och köttbullar, och såklart icas grillchips och drack massa pepsi max, så inte så konstigt att jag mår illa idag !

Idag ska jag upp till papi och fira farsdag och träffa älsklingsungarna har inte träffat dom på länge så det ska bli kul, sen blir det bara att ligga hemma och tycka synd om mig själv och kolla film, ensam inte lika kul, men det går.

Nästa helg får bli en vit helg för har varit ute så mycket nu, och ska ju ut den 20 för jag fyller år, så då blir det nog mycket drag så måste ju vara pepp till tusen ! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig.

Puss

7/11

Oj så fort det går, snart är det jul hihi :)

Lördag idag, underbara lördagar ! Ikväll blir det fest, såklart.
Blir förparty i gusum och sen ner till davidson :) Rebecka kommer hit och henna har jag inte träffat på flea år så det ska bli så kul :)

Och som vanligt så kommer mitt vin sen, men inte Elin för hon är i Göteborg :( Aldrig lika roligt utan henne, kom hem pajas !
Men får göra det bästa av kvällen ändå.

Nu ska jag lägga mig i ett bubbelbad och sen lite musik och fix !

Puss

6/11

Fredag härliga fredag !

Har blivit ändrade planer, ingen utgång för mig ikväll, tar en lugn hemma kväll med idol och chips, dipp och massa gurka :)

Kommer bli lite ensamt ikväll, men jag tar det som det kommer, kanske blir att prata med någon trevlig ikväll som kan pigga upp mig :)

Ska till affären med mami och handla till ikväll, kanske blir en gyrostallrik också, fy vilken svullodag :( får ta igen imorn !


Puss

.

Usch det är så kallt här hemma jämt :( skulle behöva någon som håller om en när det är såhär kallt :)

Snart är det dags för sängen, har ingen lust att lägga mig men finns inte så mycket att göra när resterande familj sover och ingeting kul händer på datorn.

Imorn är det fredag slutar rätt skaplig, och på kvällen blir det Hugos med mallibo, funfun !



Try to reach out, but you are imposseble :)

Godnatt

5/11

Sitter i skolan och har jätte tråkigt, ska skriva om mitt födelseår, och tyvärr föddes jag på ett väldigt tråkigt år, inte mycket alls som hände, så jag måste leta ännu mer än dom andra som har andra årtal.

Snart kommer papi och hämtar mig så slipper jag åka buss hem ska bli skönt.
Sen hem och äta hungrig är jag och sen kanske jag åker till gusum och hälsar på lis en sväng

Nu måste jag till skåpet och hämta lite saker


Puss

5/11

Just let it go, I don't even know you.

Torsdag idag fyller min syssling 20 grattis Emeliee :)

Ska till skolan om ett tag, har verkligen ingen lust, är trött frusen och på dåligt humör. så går det när man har vaknat hela natten och frysit, trots att jag hade shorts, tshirt, ullsockar, två täcken och elementet på full värme? haha nejdå jag är inte frusen av mig !

Ikväll blir det att plugga och jag tänker hitta på något annat också för jag har verkligen ingen lust att bara sitta hemma ikväll.

Nu ska jag äta frukost och fixa mig.

Puss

2/11

Handleden värker något så fruktansvärt, kan nog inte bära något med högerhanden alls idag, tur att jag ska lämna in datorskriva uppgifter för kan ju knappt skriva mer än ett halvt a4papper.

Blir så trött på att den aldrig blir bra trots att de opererade den i mars och har fått kortisonsprutor efteråt.

Helgen då, ifredags blev det lite hemmafest hos mallibo helt okej trevligt och alla vara glada. Inte så mycket mer att säga, vi somna skapligt och jag gick upp och gick hem innan halv 10 och så jag la mig och sov en timme här hemma.

Sen så var det heltplötsligt lördag och tagg som satan till kvällen. bara att dagen gfick så otroligt sakta så jag trodde jag skulle kunna göra iordning mig tre gånger om innan Elin kom :P Sen mötte vi upp Emma och drog hem till sis där festen hade börjat förlänge sen, så det vara bara att korka upp och försöka komma ifatt haha :)

Lite uklädda var vi iaf, Elin emma och Lis var tre små djävlar (bokstavligttalat) Linus och markus var bratz/maffiabossar? Och jag vara ingeting eller jag blev kallad catwomen så antagligen det haha.

Vi gick ner till davidsson det där var total smockfull med folk och en så jävlarolig kväll, helt sanslöst har aldrig haft så kul i viken någonsin ! Elin och jag har ju alltid kul, spelar ingen roll hur fulla eller nyktra vi är så är det alltid vi som livar uppstämmingen.
Hotshot's spelade på den lilla scenen och miriam går upp och ska säga något och drar upp mig på scenen så jag fick dansa inför alla, haha lite panik men det vara bara att köra ;)
Kvällen blev väldigt lång, blev en tripp till stan och åt mcdonalds hur fint som helst efter en utekväll som denna, var hemma halv 5 och stupa i säng.

Elin tog massa bilder som hon ska få skicka över så dom kommer någon dag om jag orkar,

kolla annars Ejjson på bdb så kommer dom där :)

Snart ut och ta en powerwalk skönskönt.



But I laughed so hard I think I died.


And now?

  1. Är så trött i kroppen efter denna helg, totalt slut.
  2. Är påväg till sängen men är rastlös och uttråkad, lite sällskap skulle inte sitta helt fel !
  3. Orkar inte skriva om helgens bravader just nu, så det får bli imorn.



Puss









RSS 2.0