6

Söndag deppiga söndagar, tur att vädret är på topp iaf !

5

Härliga sol ! har legat ute med Mathilda i några timmar och solat, helt underbart ! har fått rätt så mkt färg också och då blir det ännu skönare att bara ligga och dra sig. snart kommer mamma hem då ska vi börja med maten och sen bär det vidare till gusum och sover hos pappa inatt i lillhuset :)

nu ska jag slöa framför top model !

Puss och kram


4 Midsommar !

Yo voy vilken midsommar ! Var ute i Hulvik med mathilda och massa andra folk, riktigt roligt skratta nästa hela kvällen ! kom ut dit runt halv 1 och redan då var några rund om fötterna haha :) vi börja med att duscha att fixa iordnign oss sen blev det mat vil och skratt sen så åkte dom andra ut med båten fast det regnade och var kallt, så lullan och jag stannade i huset och åt chips och drack öl och grogg :)

Sen kom dom tillbaks och vi satt ute på baksidan och solen brände, livet är underbart :D sen blev det grillning och levande musik av Jonas på gitarr och Magnus på trumbon, haha jag har nog aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv :) sen satt vi där och drack och fick myggmedel över oss och på all dricka för Jonas spruta sönder med det där myggsprayet, allt smakade och luktade myggmedel usch :S

kom i säng sent och idag är jag trött som ett djur men det var absolut värd det  :) Tack alla för en trevlig allesammans :)

Ikväll med blir grill med familjen och sen melkes och ta en öl !

Puss och kram





3

Igår märkte Lullan och jag att hela gusum har blivit ett stort zoo :O Det börja med att jag mathilda och Hugoboss såg en lokatt i skogen mitt i gusum :S haha jag ville fram men mathilda tog barnvagnen och stack haha :) sen så var vi ute på en kvällspromenad och hittade den hjälplösa stackars pera som hade blivit påkörd och inte kunde hoppa ordentligt, stackars groda :( vi försökte att få över honom över vägen uatn att använda händerna för jag tycker att grodor är lite väl sliskiga. så vi höll på där och såg ut som idioter i ungefär en kvart innan vi bestämde oss för att mathilda fick ta av sig byxorna så jag fick bära den i dem, och det funkade bara att lullan stog i minishorts i gusum när massa bilar åkte förbi haha, det var en upplevelse iaf ;)

Idag har vi myst och gecka och kollat oth, gick en sväng till rimi och handla godis och såg en spygrön storspindel och jag skek. och så har vi pratat med majbritt.

Imorn är det midsommar och  nu ska jag sova, godnatt !

Puss och kram



2

Nu efter ett bra tag så kom jag in ! jag och lullan sitter och myser i lillhuset hos papi med massor musik och blir höga på pepsi max :) har dock väldiga problem med mitt internet så vi vi ligger i en hög med kuddar, datorer och sladdar överallt, men mysig är det ! har varit ute och gått ett par varv i storstaden, två ensamna och ett med hugo,  vi hittade rätt fort till pizzerian också haha :) blir nog ett till sen så vi somnar gott.

blev väldigt stressigt förut när jonte skulle hämta oss, vi trodde inte han var så nära som han var, så det vara bara att slänga ner datorn och kläder som jag ens inte ville ha haha och springaa ut till bilen, men tack för skjusen iaf :)

ne nu tar vi vårat sista varv innan det  blir massor av film, vi börjar med beck skarpt läge <3

Puss och kram

1

Haha gjorde en ny blogg, blev trött på att jag alltid glömmer lösen  på den andra , så nu har jag tagit ett lösen jag kan och kommer ihåg!

Var med Lullan igår, haha hon är så oteknisk så man bara måste älska henne :) men efter många om och men så fick vi ihop två bloggar och två nya mejlar så vi kunde göra dem ! så nu sitter vi hr bägge två och fixar och trixar, mitt emot sitter hon och biter på skinnet som hon absolut inte får göra för mig eller Lotta så snart blir det stryk för hennes del !

Idag ska lullan och jag ringa lulls bror och så vill vi ut och steka !

Nu ska vi få i oss lite frukost och skriksjunga It happens !

Puss och kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0