.

Jag har fläskläpp, fick det när jag vila förut. Ganska bra jobbat !

Godnatt.

28

Längtar ihjäl mig tills vi får svaret om Rhodos, vill verkligen.

Lördagen blev inte precis som planerad, skulle sitta hemma och mysa själv med mat och film.
Runt kvart i 7 så gick jag till bilisten och skulle handla cigg och sen när jag är påväg hem, så slocknar HELA viken, det blev kolsvart och det gick igång massa larm, ja blev så jävla rädd så jag trodde jag skulle kissa på mig, stannar upp och står helt stilla och snurrar ett par varv, jag har nog aldrig sett viken så mörkt förut. sliter upp telefon och försöker ringa mamma och det går inte för hon hade ingen täckning där hon var, ringer pappa och säger - vad ska jag göra? och pappa fattar ingenting eftersom dom hade ström i gusum haha. Skynda mig hem och tände massa ljus och satt och vänta. Som tur var hade jag ju laptopen så kunde sätta mig och se en film.
Efter 45 min så kom strömmen tilbaks.

Så då pratar jag med Elin o hon Christine och Tina skulle ner till davidson, och då bestämde jag mig för att följa med för jag hade inte tänkt att sitta hemma och det skulle bli strömlöst igen. Så börjar fixa mig och har precis ställt in pommen i ugnen och ska böra steka kötten och såklart så gick strömmen igen. haha fyfan, jag började faktiskt skratta för det var så typiskt, men det gick fortare denna gång.

Mötte upp tjejerna och gick ner till Joel innan vi skulle in på davidson, helt okej kväll hade jätte roligt och inte så mycket dricka så - perfa !

Söndag och mamma och jag ska beställa pizza sen ska jag kolla på Never back down - två grymt snygga killar som slåss, hur kan det bli bättre ?




Sick night.

Sjukt rolig kväll igår ! började med lite förfest här hemma, med dom som skulle ner till davidson. Sen vidare till stan med buss och gick direkt till otten, hela kvällen gick ganska fort, men både mickan och jag hade roligt ! :) Men kände att vi var ganska så trött vi kvart i tre så vi gick ut och ställde oss o så kom skjusen :) somna nästan direkt, i en varm bil på mickans arm som jag brukar, haha :D Släppte av mickan i gusum, sen hem till viken och vi satte oss och åt kex oxh ost och skratta massor och sen stupa jag i säng.

Är inte särskild pepp på att få se bilderna ela tog igår, haha fyfan så snygga vi alltid gör oss på bild när vi är kalas.



Ikväll är jag ensam hemma, mamma är och äter middag och bowlar och kommer hem vädligt sent. Så jag har köpt hem god mat, chips och ska kolla film och mysa :)


Finaste mickan och jag på bussen¨




.



kläderna


Otten

Heldag med syster jätte mysigt och roligt :)

Nu håller jag på och fixar mig och taggar för utgång med bästa mickan ! :D dressed for success

Haha Mickan och jag på bussen på väg hem från krogen :D (gammal bild)


25

Igår kväll så låg mickan och jag och kolla film - hangover och skratta ganska mycket hela tiden. senare under natten blev det riktigt mycket tjejsnack och hemlisar och jag låg dubbel och skratta för vi berätta så sjuka och roliga grejer. En riktigt roliga kväll :)

Idag blev det en heldag på stan med mami och systrarna, hittade lite roligt och hämtade även ut mitt nelly paket, så har massa nya grejer nu, jag älskar att handla kläder och skor, världens kick !

Imorn så blir det utgång istan, otten. Det var riktgit längesedan nu, så det kommer bli kanon, och på natten kommer Lissan och Linus och hämtar oss, ännu mer kanon ! :)

Kolla vad jag har handla för fint -


Bustier


James Rocco trosor och lösögonfransar


Fick den här fina ringen av lissan :)


Nya leggings med ringar på


En transparent blus (som jag glömde ta kort på)



SNYGGASTE SKORNA !
så kär.






Mamma och jag handla även lite ihop som jag inte orka ta kort på !


.




How can you get someone to turn so easily?



Mickan, film, chips, kladdkaka, prat, mer film, mer prat - jag behöver det nu.



24

Jag är ganska smart, ganska för smart för dig, smart.

Lis är här och vi ska snart bort och fortsätta i lägenheten, mandi ska med också, så idag behöver jag inte göra så mycket kan mest sitta haha !

Ikväll blir det mys med snyggaste mickan, o det är välbehövligt har ganska mycket att berätta för den människan ! Synd att inte Pinglan är med också men hon får höra allt i helgen haha, vi vet, vi pratar om allt.

Imorn ska vi till stan och handla, ska försöka få med mig ett par snygga skor eller (två par) lite linnen och så, älskar att handla kläder ! Ska även hämta ut mitt paket från Nelly så får ännu mer kläder hem, mhi.



- Hej jag vill synas, ta kort på mig, jag struntar i om inte Emma syns, bara jag kommer med, typ.


Grey's anatomy.

Here in town you can tell he's been down for awhile,
But my God it's so beautiful when the boy smiles.
Wanna hold him,
Maybe I'll just sing about it. - 2Am.




But all that I know is I'm breathing
All I can do is keep breathing
All we can do is keep breathing




23

Gud så fort dagarna går bara för att det är lov !
Längtar till helgen den kommer bli kanon !
Ikväll ska jag åter igen se film och gosa ner mig i sängen min säng.


Jag älskar det här linnet !


Fuck you and have a nice day.


Rhodos

Asså fatta att Mickan och jag kanske kommer spendera hela sommaren på Rhodos, Hur awesome är inte det ?  från 15 Juni - 15 Augusti. Oh jag vill verkligen hur fint som helst.


Tisdag. favoritdagen. förstår egentligen inte varför jag inte tycker om tisdagar. men usch för dem. Gick upp ganska skapligt då jag låg vaken till 4 imorn och inte kunde somna, kollade på I taket lyser stjärnorna och tjöt som en barn i slutet, förstår inte hur jag skulle klarar mig om det hände med mina mamma, usch för ens den tanken !
Sen kollade jag på The break-up och A Lot like love, tummen upp för dem !

Skulle ha åkt och tränat idag men det blev inte så, foten har svullnat igen, dumma jävla fot, kommer den aldrig bli bra? Mickan och jag skulle på easy line & cykel imorn, men eftersom min bokningsmail inte funkar så kunde jag inte boka, och ringde dem idag och nu är det fullbokat, förlåt mickis :( men får åka in och springa lite ist,och då struntar jag i om foten gör ont, tänker linda den och köra ändå :)


Tydligen så njuter vi så mycket av förnedringen att vi alltid går tillbaks dit dem vill.
Varför gjorde jag det inte bara enkelt för mig från början, varför ens dra sig in i i det.




Mami och jag lite sådär lagom snygga på en kräftskiva hos moster från i somras :)




22

Nån måste väl ändå hålla med mig om att sphynx katter är söta ?


Elin och Emmah

Hahah har hittat massa bilder från alla mina och Elins utgångar, som alltid har slutat med två väldigt onyktra tjejer !

































22

Har varit och tömt Lissans lägenhet, städat rummet som såg förjävligt ut efter ungarna har sovit där inne, ingenting stog på rätt plats, saker precis överallt, och städa dem? nej utan det får jag göra, såklart. Har även städat resten lägenheten och börjat med maten, känner mig lite sådär halvduktig idag !

Skulle ta ett kort med mobil förut och får inte upp linsskyddet, då ser jag att det är en buckla där så jag kan knappt göra någonting med kameran, och jag har absolut ingen aning om när jag har fått den, för det gick igår? Ledsen blir jag, jävla skittelefon, den som är ny och bra.

Kan iof hänt inatt, för det ringde dolt nr till mig som vanligt, jag flyger upp och får tag i telefonen och tappar den.
Jag tycker om er som ringer dolt till mig, jag tycker ni är så modiga och vågar stå för att det är ni, tycker ni är tuffa ! En stor puss till er ♥

Mixed feelings


.

Känner mig ganska seg idag, har mest legat hela dagen, var ute och gick förut med det var absolut inte skönt när snön slog mot ansiktet.

Ikväll ska jag bara ligga och se film, själv dock och det är inte kul med skönt eftersom jag är ledig imorn !

Och vet ni det värsta ! Amanda har Issa här så jag får inte ens sova i min egen säng inatt ! Amandas säng är för "liten" för dom två, så dom får med all gästvänlighet ta min..inte.
så jag kommer inte sov alls inatt.

Oh maybe it all just burns like a living hell.

Jag köpte ett nytt lepsyl i förrgår för att jag alltid lyckas tappa bort mitt, så nu har jag två och gissa vad.. JAG HITTAR INGET AV DEM !!

Jag använder lepsyl precis hela tiden, på en halvtimme så har jag nog tagit det runt 10 ggr så jag måste hitta något av de.

Snöstormen är här och det är riktigt mysväder idag, har fått hem alla sex Johan Falk filmer, så vet  vad jag ska göra ikväll :)






.

Du vet inte vad du går miste om.. AWESOME !
Stackars mig kommer inte träffa Anna på en vecka och kunna använda utryck som- tram trams trams, sinnes och awesome, det är illa !

Ska nog ner till davidson en sväng och kolla läget annars sitter jag kvar hemma och lyssnar på bra musik och dricker vin,  kör en fredag igen det är härligt.




Give me back that moment forever.

Nu ska jag sova, är ganska trött. Imorn är det fredag och sista dagen i skolan innan lovet, hur skönt som helst !

Denna helg blir helt lugnt, eftersom det ska bli ännu ett "snökaos" så blir det en perfekt helg att bara ligga inne och mysa med täcket.



Mamma - Ne nu ska jag lägga mig och göra lite korsord.
Jag - jaha lite crossword asså?
Mamma - va? vad är det?

hahaha söta mamma !







Ska nog färga den hårfärgen igen.


.

Nu har jag lovat Anna att läsa hennes blogg varje dag, eftersom hon några gånger har skrivit om mig och jag har missat det totalt, förlåt gulleanna !

Hemma nu, har varit oerhört seg idag, helt sjukt, jag orkade inte ens hålla ihop käkarna idag när vi satt på lektion, och så pratade vi om skelettet också och hur bra det är, men mitt är inte bra, håller på att ramla ihop närsom känner jag ! Och så har Malin och Jossan suttit och pratat om deras förhållande och blablabla ! Jag och Anna säger bara trams !

Nu ska jag ner med tvätten, sen åka och handla !


Thanks for acting like you care.

Så har du aldrig sett mig förut.

Så nu har jag fått hem dem och så ser de ut på. Har inte sagt till någon att jag kommer börja använda glasögon, men nu vet ni det, dock inte på heltid ! Väldigt skönt eftersom jag får kisa och sitta hur nära tv:n och längst fram i klassrummet för att se text eller vad som skrivs på tavlan, så säger bara skönt !





Fick även dessa to-die-for skorna, som är gudomliga på alla sätt ! så nu måste jag bara invänta bättre väder så kommer de användas hela tiden :) passar på att visa lite av mina tatueringar också !








Är på något bättre humör, då hela dagen har spenderats att prata med kära mickan som lyser upp min tillvaro då hon förstår precis hur jag känner ! ♥

.

Är så sjukt arg, äcklad, irriterad, förbannad, äcklad igen och allt annat man kan komma på.

You are just an illusion of what you want to be, but you are too cowardly to ever become that person. You will always be insignificant in the eyes of others.

.

För er som inte vet så är jag ganska perfektionist, när det gäller att veta saker, rättstavelser och rätt böjelse på ord, och jag slutar inte prata förrens jag har fått rätt när jag VET att jag har rätt, som många kan störa sig på så jag får bita mig i tunga ibland för att vara tyst, (speciellt när vuxna och framförallt när lärare säger fel) för annars kan det bli heta diskussioner !

Och förut så läste jag på aftonbladet att "Så dog tutankhamun" och jag tänker för mig själv :
- vaa? har han dött? och läser sedan under att det är nästan 3 350 år sen han dog. Och jag visste att han var en kung från Egypten och att han var ung, fast jag trodde han levde.
Och som egentligen inte är något och bry sig om, bara att några får sig ett gott skratt, men det är pinsamt, och fan jag är irriterad.

Så om ni någonsin vill göra mig arg, så vet ni vad ni ska göra.


Just close your eyes, Don't make me lose this.

Det är ganska tråkigt att vara ensam. Både på dagen och sen kvällen, och imorn blir det likadant, Fast syster kommer runt 1- 2 så lite sällskap imorn på dagen, det skadar ju inte alls :)





Hur sjukt snygg är inte den här klänningen ?

den är ganska dyr, så sitter fortfarande och funderar på om jag ska ha den eller ej, men om det blir som vanligt så är den beställd imorn :)



Ska besälla det här, har inte hittat mer ännu, men det kommer :)




Dör lite.








When you feel down


Call in sick and sleep.

Nu är jag också sjuk, orkar verkligen inte det här ! Mår väldigt dåligt, bara skakar i kroppen när jag står upp, huvudet värker och har en oroskänsla så jag håller på att spy hela tiden, halsen gör ont. Och JA jag tänker klaga idag.









bringing me in
Checking me out
Making me Glorious.




Amor vincit omnia

Inget gym idag, Mickan är sjuk och jag har ont i min fot, så laddar nu för långpromenad med mamma i snabbt tempo, så man får lite motion idag iaf !

Sitter och kollar tatuering också, är riktigt sugen på att göra en till, men vet inte riktigt vad, men var vet jag iaf :)

Ikväll blir det att plugga till historia provet - andra världskriget, ganska jobbigt då jag inte fattar allt eftersom det är så mycket på en gång !

Igår kom pappa hit så sprang jag ut med en telefon till han som han ska låsa upp inne i stan och efter tio min så ringde min mobil.

Pappa - Hörredu jag glömde bort att säga vad fin du var idag !
Jag - jaha tack så mycket.
Pappa - ja ska du göra något speciellt eller så ?
Jag - ne eller jo jag ska på bio med mamma vadårå ?
Pappa - ne jag tänkte om du skulle träffa någon som jag var tvungen att slå över näsan senare!
Jag - haha nejdå pappa jag ska inte träffa någon, och även om det så behöver du inte slå någon.
Pappa - Bra ! Puss hejdå.

sen så la han på, han kan vara lite rolig ibland pappa, och för er som inte förstog så är han ironisk och ska alltid skämta sådär även om han vill hålla lite koll, haha.









Känner mig ganska så lost när det gäller vissa saker, jaha vadå, vad händer nu ?








We can work it out

Nu har mamma och jag varit på bio och sett luftslottet som sprängdes, lite sent kanske, men det var en mysig avslutning på min otroligt tråkiga söndag !


Och såg ni melodifestivalen i lördag?
Min favorit var med Andreas Johnson, han är utan tvekan Sveriges bästa artist ! Låten och hans framträdande gav mig rysningar genom hela kroppen, måste åka och kolla på han snart igen.

Erik Saade är inte han bara grymt söt ?
haha jag vet vad Skotte kommet tycka när hon ser det här, men tyvärr Anna , jag är helt såld  !

Var en ganska bra kväll eftersom dom två gick vidare till globen också :)






Ska snart lägga mig i ett bad så fort jag har fått över dom två låtarna till telefonen.



For me it is just an ordinary Sunday.

Helgen har gått alldeles för fort, vill ha några dagar till och dra täcket över huvudet och sova bort det här. Tur att det är sportlov snart, bara en vecka, kvar skönt Skönt SKÖNT !

Ikväll ska jag och mamma gå på bio, ska bli mysigt :)

Min fot har inte blivit bättre sen jag stukade, har börjat svullna upp igen och  gör riktigt ont vissa stunder, men det tänker jag trotsa imorn och gå till gymmet och springa !



Helt otroligt han är nog nästan gud på att sjunga.



Sucks to be you.



So a day when you've lost yourself completely.

Klockan är bara 14.15 och jag har redan hunnit med och handlat, varit ute och gått, och ändå gick jag inte förrens halv 12, satt uppe ganska länge inatt så känner mig väldigt trött !
 Men duktig är jag !




I just can't believe you're gone, Still waiting for morning to come.


Ikväll har jag struntat i det jag skrev igår, jag har faktiskt tagit två glas vin och gått ner till davidson och hälsat på Julia :) Och sen åkte jag hem innan tolv, så ingen fest ikväll iaf.

Snart är det dags att sova !




störande bild? Ja.

It is time to give up, right?






How can I give anymore when I love you a little less than before.

Det blev ingen träning för mig och Mickan idag, istället så badade vi :) Försökte oss på den där jävla klätterväggen, men ingen av oss klara den... sen så bubbla vi lite också.

Vi hade tänkt attköra både poweryoga och zumba i helegn och gick in för att boka platser nu och det är fullbokat, jävla skit. Så vi bokar till nästa helg istället.

Så på lördag åker jag in och tränar. Den här helgen ska det inte drickas en droppe utan bara ta det lugnt, som är väldigt behövligt, skriver man så ?



At some point, you have to make a decision. Boundaries don’t keep other people out, they fence you in. Life is messy, that’s how we’re made. So you can waste your life drawing lines or you can live your life crossing them. But there are some lines that are way too dangerous to cross. Here’s what I know. If you’re willing to throw caution to the wind and take a chance, the view from the other side… is spectacular.

Är det för att du själv inte har något kul att dela ?

Är ganska så irriterad just nu..

Och bara därför tänker jag äta musli och fil nu !

I understand why you’re doing it. I just don’t understand why I’m doing it.

Nyss hemkommer, har varit i skolan, sen gymmet sen hos pappa, skulle åka 46:an från rondellen vid halv 6 och tror ni bussen stannars där?? NEEJ den åker bara förbi, jävla idiotbusschaufför. men tur som man har så är min pappa världens snällaste och skjusar mig till viken !

Ela och jag när vi satt och tränade armana i en maskin:

Ela - oh, va skönt det ska bli att tvätta håret sen !
Jag - Jag ska inte göra det, jag tvätta det imorse.

Lite senare när vi stog i duscharna..

Ela - Vilken tid det tar att få ur shampoot ur håret (lite småsur)
Jag - Meenee ela du skulle ju inte tvätta håret ??
Ela - Va? det skulle jag ju visst det ?
Jag - Fan det var ju jag som inte skulle tvätta håret !!

och så stog jag där och hade redan tagit schampoo och höll på med min hårinpackning, och ela skratta som bara den ! haha ibland tänker man inte fullt ut :(




Felt a shudder through the whole body when I saw you standing there, fuck it's not good.

Är så trött, trött på allt du gör, trött på hela dig, trött på allt du gör med mig.

Idag har jag varit i skolan och jag har tränat heja mig !

Slutar tidigt imorn så då åker mickan och jag in och tränar igen,
Vägde mig också nu och jag har gått ner 2 kilo på kort tid, gilla Gilla GILLA !



Everything’s going to be different now,
I promise. From here on out,
Nothing’s every going to be the same.






Världens finaste lillebror.

Godnatt

Vad är det med fb idag egentligen ? fattar inte ens varför jag ska envisas med att sitta vid det, men det är enbart för att det inte funkar som det ska och jag vägrar gå ifrån innan det gör det, och  när det äntligen slutar så börjar blogg.se ist..

Nu har jag fixat allt i rummet, lagt fram kläder tills imorn, böckerna och träningskläder är nerpackat eftersom jag åker så tidigt imorn har jag inte ork att irra omrking då.


Godnatt sovgott !



Jag kommer inte höra av mig igen
Och jag kommer inte ta skuld
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp

No sleep tonight

Är sjukt trött just nu. Blev ingen träning för min del idag, har lite läxor i ams som mpste bli klart tills imorn, men så imorn efter skolan åker jag in och springer lite, utan Mickan dock för hon tränar tidigare, men jag tar med mig musik så går det alltid bra ! :)

Nu ska jag hämta lite pepsi max och börja med punktlistan så det blir färdig någon gång. 10- 15 punkter var det va, ni opisar ?







Känner mig lite såhär idag.


Move along

So a day when you've lost yourself completely
Could be a night when your life ends
Such a heart that will lead you to deceiving
All the pain held in your
Hands are shaking cold
Your hands are mine to hold





Deppdag.

Okej då jag har världens träningsvärk och är bakis, ingen bra dag för mig idag. Kan knappt hosta för jag har sån träningsvärk imagen fyfan va det känns bra att veta att man har gjort något bra :D

Idag blir det lugnt hela dagn, ska bara ligga på soffan med täcke och kudde och tycka synd om mig själv så mamma får springa med saker till mig, ibland är det bra att bo hemma ;) Sitter och klunkar i mig liter av pepsi max.

Hade helt okej kul igår, blev ganska onykter men städat var jag som mamma brukar kallada det, haha. Abbe fyllde år så vi tog lite shot och drinkar så det var därför jag blev lite värre än vabligt igår, hatar mintuu men när någon fyller år och det bjuds så är man artig och dricker haha.

Innan jag lägger mig så ska jag ut och gå eller spirnga en sväng, är väldigt sugen på att göra det !


Why is it so hard to just..



.

Jag tänker inte skriva blogg idag, hörs imorn !


Tonight, iam gonna find a way to make it without you.

Nyvaken, rätt så pigg även fast jag somnade runt halv 4, haha. Nu ska jag klä på mig och gå o möta Mickan !

Hörs sen.


LoL

Nu är vi inne i storstan, Lissan håller på att göra mat, fläskfilé klyftpotatis och dragonsås, mumma ! SJälv sitter jag och dricker en cider, dom hade fått in en ny xcider på systemet, spring heter den, helt okej faktiskt !

Mickan kommer in runt tio imorn och så dra vi och tränar, är riktigt pepp faktiskt, men det kanske är för att jag inte har någon träningsvärk, förutom lite på innelåren, men det funkar, så köra lite mer bara ;)

Nu ska jag hjälpa till med det sista.


Storstan

Om 20 min ungefär tar vi bussen in till lissan och linus, ikväll blir det mys med partyalias, god mat och lite vin, härlig fredagskväll ! :)
Imorn på fm så kommer Ela in och så tränar vi ett par timmar, sen kanske det blir en sväng till davidson på kvällen, vem vet ?

Så hejdå viken ses imorn :*


Fredag

Klockan är nu 13.37 typ som mitt kod på skåpet !

Ska ner till viken och handla busskort åt mamma eftersom vi ska till lissan ohc linus och man inte kan betala kontant på bussarna längre, heja östgotatrafiken ! Sen ska jag in på apoteket behöver lite värktabletter och lepsyl jag kommer dö annars.

Så på med kläderna nu och sen ut på en promenix, ska bli skönt solen lyser ju ! :)


You think to much.

Nyligen hemkommen från stan, Ela och jag har varit inne och fixat våra medlemsskap på medley och tränat några timmar, underbart ! och sen några varv i badet, men det var alldeles för kallt för min del.

Känner att jag är ganska trött nu och träningsvärken kommer nog lite smygandes, får hoppas att jag tar mig upp ur sängen imorn ;) Vi har planerat att träna imorn med, men så blir det tyvärr inte mickan, för vi ska till lissan och linus direkt efter jag har kommit hem imorn :( men på lördag? :)

Slog i bakhuvudet på en spik igår så har en bula, ont gör det.

Tappat bort mobilen har jag gjort också, jag hör den någonstans, det har ringt och jag har fått sms men jag hittar den inte..












Rummet

Nu är jag färdig, blev mycket mysigare !
har inga bilder på hur det såg ut innan, men några av er vet ju redan :)








är inte riktigt färdig, har inte tagit bort alla påsar och så och sen har lissan lite grejer kvar, men annars blev jag nöjd :)

.

Snart är jag klar med rummet och då måste jag ju sälvklart visa lite bilder, men ni får vänta en stund till !


Maybe we're just trying too hard, When really it's closer than it is too far.

Åkte aldrig till skolan imorse, storm och snö så det sjunger om det. Och vilken tur hade inte jag vid halv 10 imorse så gick dom ut med meddeleande att bussarna slutat gå för dagen om det inte bättrar sig. Lissan hade tur som åkte 9 bussen, så hon kom alltså med den sista, men alla andra som sitter i skolan, hahah det är faktiskt synd om dom.

Så nu sitter jag här och myser i mjukiskläder coh dricker kaffe medans alla andra har lektion och får sitta och slita utan att ens kanske komma hem? Haha hoppas dom får sova kvar i skolan !

Ska nu kolla slutet på bíggest loser.







Full och glad på Lissan födelsedag !


Heaven and pancake.

Nu är det film och sängdags ställt klockan 05.30 så jag kan ställa om den när den ringer till 06.30 och få sova en timme till !

Godnatt


I'm weird 'cause I hate goodbyes, I got misty eyes as they said farewell.

Trött som i väldigt trött. Totte ligge här bredvid mig halv sover sittandes och drömmer, dumma katt..

Eftermiddagen har jag spenderat hos papi och busat med Hugo och Olle, mys på hög nivå. Kom nyss hem har precis ätit lite mat, och dricker just nu pepsi max och lyssnar på Fireflies, bra låt !

lång skoldag idag, jobbigt men det gick rätt fort, började med att sitta o bibban och svara på 3 frågor sen var den lektionen slut, sen var det redovising på filmkunskapen och det gick bra förutom dom där små igelkottarna som jag absolut inte tål som aldrig kan vara tysta, när man försöker prata så det blev lite bråk när jag bad dom vara tysta, fast jag lovar att jag inte sa något dumt. Sen var det projekt där vi bara satt och brainstorma och letar efter ideer och slutligen psykologi B där vi håller på med perception.

Imorn är det kortdag och sen vidare in till stan och träffa Mickan, mums ;)'







Det är som att säga att vatten inte ska vara vått

Har blivit utloggad från msn och facebook flera gånger plus att mina statusuppdateringar raderas, kanske dags att byta lösenord !


Dagen har spenderas med Mickan och det gillar vi  !  :)

imorn är det långdag i skolan så ska snart lägga mig och kolla film eller kanske några grey's får se vad jag känner för.

Onsdag ska Ela och jag in till badhuset och fixa med våra medlemskort til badhuset, det gillas också !

Torsdag är det "vinterdag" i skolan, vi ska åka skridskor och grilla korv, OHH så mysigt, hatar verkligen att åka skridskor så kommer stå i ett hörn och frysa och med all säkerhet tjafsa med söta rara Skotte, för hon ska inte heller åka ;)

Fredag åker jag inte till stan, till lissan och linus och kanske blir utgång eller bastu och mys, vi får se hur det blir.

Lördag är inte bestämd än men är troligtvis kvar istan hela dagen.

Och på söndag är det söndag så alltså ligga hemma och deppa för det är söndag, en helt vanligt söndag så att säga.

Det var min vecka.




Sommar med finaste lillebror i knät ♥



RSS 2.0