25/12

Väntar på att ela ska komma så vi kan gå till lägenheten som vi har hela helgen för oss själva, skönt :D Så vi kan börja fixa iording oss, dricka och sjunga för fulla muggar :D ikväll är det fest när vi känner för det så gåt vi ner till davidson och möter våran pinga elin :D denna kväll kommer bli underbar ! :D




It's not love it's obsession

13 minus, mörkt och massor av snö - Jag är kär.

Helegn har varit trevlig, i fredags var det mys med Lissan och Linus, sen blev jag trött på dom och bytte ut dom mot Elin och hennes klasskompisar :D Tummen upp för den kväll hade jättekul, väntar på att Elin ska lägga upp lite bilder :)

Lördagen spenderades med Mami och mandi i stan och handla julklappar så nu är jag helt färdig, skönt ! Kvällen blev det bus med Ela, inte världens roligaste kväll med vi hade kul :)

Idag har jag mami och mandi julstädat hela lägenheten, men jag har en så pedant mamma så det är inte färdigt på lååånga vägar !

Ska fortsätta nu så jag kan få lägga mig i ett varmt skumbad sen och njuta !

.

Fy bubblan vad kallt det är ute, -14,5 , det är jätte mysigt att titta på men det är faktiskt inte så skönt ute och man inte har kläder för det !

Sitter och väntar på att Lissan och Linki ska komma, så vi kan börja laga mat, dricka vin och mysa :)

Ela är istan ikväll och Elin på davidson, så ikväll får jag klarar mig utan dom två :(

Får väl se om lis, linki och jag kanske får ett ryck och gå ner och kolla läget, det kan ju vara rätt mysigt att gå ut på en promenad när det är mörkt kallt, massa av kläder och bara njuta :)

Jag brukar inte tycka om vinnarlåtarna i idol, men Higher med Erik Grönwall är helt otroligt, jag lyssnar verkligen sönder den, den är underbar !!

Nu ska vi åka och handla :)

.

Nu är det äntligen tomtelov. det var inte alls kul ikyrka utan satt bara och frös och ville gå där ifrån !
Sen fixa vi med klassen och Annelie berättade roliga historier om sin ungdom, alla fick sig ett gott skratt !

Nu sitter jag i skolan och väntar på att bussen ska komma, så jag får komma hem och sova en stund, jag är helt slut !

Ikväll kommer Lis och linus så det blir en mys kväll hemma :)

18/12

Nu bär det snart iväg för julavslutning iskolan, ska sitta i en kall kyrka och lyssnar på julsånger, och jag tycker det är så tråkigt !! sen ska vi gå tillbas till skolan. och som ingen förstår att när det är kallt och halt ute vill man inte hålla på att springa omkring överallt, och man inte är "lek"klädd.

Nu ska jag sluta klaga och ta på mig ta på mig massor av kläder så jag inte kommer frysa.

SNÖ

Herreguuud va snö det är ute, det är helt sjukt ! Om det bara kan sluta snöa så jag kan ta med mig mandi ut och leka lite :)

Misa sitter i fönstret och slår mot flingorna, fast hon fattar inte att det är på utsidan haha :)
Blev ingen skola för oss från viken idag, för vi är insnöade, vissa vägar var avstängda och bussarna inställda, har nog aldrig sett så här mkt snö, eller när jag var väldigt liten ! Fast det ska ju sluta och snöa ikväll, så helgen blir nog att åka upp till pappa och ta med mig Hugo ut och leka, göra snögubbar och åka pulka, det vill ha verkligen !

Väntar på att mamma ska komma hem, för idag ska vi äta pizza, vi känner inte för att ställa oss och laga någon middag idag :)

Nu ska jag klä på mig lite har suttit i pyjamas heladagen hihi.

.

Borde egentligen lägga mig, men är inte allt för trött. Sitter och tittar ut genom fönster när snön yr och det är såmysigt :) jag älskar verkligen vinter och att det blir en vit jul iår slår allt !

Imorn är det sista dagen i skolan sen är det jullov, efterlängtat ! Vi ska åka pulka imorn på mentorspasset, alla kommer åka på pulkan och jag kommer rulla förbi med pulkan efter mig, ungefär. Men kul ska det bli :)

Satt och kolla runt efter nyårsklänningar nyss och hittade en jättefint och söt på nelly.com så nu är den beställ och jag får hem den efter helgen :)

Det får bli att ta det lugnt den här helgen, mami och jag ska till stan och handla julklappar och klä gran ochstäda och pynta det sista, åh vad jag längtar :D


Nu ska jag hoppa i säng och kolla på grey's anatomy och mysa till det :)

Godnatt

16/12

Jag gör ett sista försök med blogg.se annars byter jag eller struntar i det totalt !

fast nu har jag ändrat om den så jag orkar inte skriva ngt mer haha.

2/12

Jag ger upp för ett litet tag.





                      

RSS 2.0