tagga

Tagga tagga taggaa ! lyssnar på fjortislåten här kommer rebecka, så man kommer lite i stämmning höhö.

Kläder och grundsminket är fixat men tog mig två timmar att väl börja efetr jag hade badat haha, lat ? ja tack.

Det blir ingen utklädnad för mig ikväll hihi bara något litet kanske om jag vill får se sen, men Lis och elin och dom är lite mer pepp på halloween.

Mitt vin och Elin kommer levererat till dörren vid kvart i 9 och då börja kalaset.

Ses i dimman as usual.

Puss

30/10

Fredag efterlängtad fredag !

Mat och jag håller på att göra iordning oss, har precis målat naglarna med svart och silver :) kläderna är redan fixade och sminket är grunden färdig nu fattas bara mascara och en toast sen är vi reda att dra iväg :)

Musiken på högsat volym och vinet på kyling kan inte bli bättre !
Fast idag är bara förfesten för imorn kommer dimman haha ;)

Ring !

29/10

Så var denna dag avklarad, Mat var här förut och det blev massa prat och och god mat som jag gjorde. Hon åkte hem senare och då så la jag mig i ett varmt härligt skumbad med tända ljus, underbart!

Så nu ska jag snart bädda ner mig och kolla på film är ganska trött idag faktiskt.

Imorn är jag inte säker på vad jag ska göra, men på lördag blir det davidson med Elin iaf, :D kanske utklädda om hon får med migpå det, så inte säkert alltså.


Så Puss och godnatt.

.

Nu har jag städat mitt rum så det är renare än renast ! så slipper jag höra mami sen när hon kommer hem :)
Amanda åkte precis till gusum till Lissan och linus, så nu blir det lite ensam tid innan lullan kommer hit och mami hem.

Lullan är och klipper sig just nu så vi får se hur det blev när hon kommer hit, jag hopppas hon har klippt av sig mkt hår hihi. Idag kommer det nog bli en helkväll med bara massa prat som det alltid bruka bli när jag och lulla är, det gå inte att få stopp på oss, och så kommer vi säkert ta oss en promenix och prata förstås ;)

Nu måste jag plocka undan allt jag har tagit fram i resterande lägenheten, usch.

I'm sold out.

Elin satt bredvid Marilyn Monroe igår, det är tufft för hon är ganska död.

Nu är klockan elva och jag är inte ett dugg trött, vid den här tiden brukar jag ligga totadeckad. Iaf när det är skola. Men är ovanligt uttråkad ikväll, ingen lust att lägga mig och kolla film eller tv. Men det finns inte så mycket att göra när man är själv.

Så jag säger väl godnatt ändå.




Running me down and telling me you were never gonna let go of the way you got me.

28/10

Precis hemkommen från viken, gick ner en sväng med Hugoboss och kollade läget, det var nog roligare för honom än för mig :) Hela tiden skrev han och peka åt olika håll - oohhh flygplaaan, och titta emmah en biiiiil etc.

Jag gick och hosta och och försökte svara så glatt som möjligt, annars ger han mig onda ögat från vagnen. mysigt haha.

Nu har jag varit nere och lagt i en maskin, det är tvätt idag, väldigt underhållande ! Sen när mami kommer hem så ska vi gå och ta en hamburgare, det ska bli gott har inte ätit något än haha.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med täckte och varm oboy :)


Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen.

 

Snyggaste glasögonen ever.


27/10

Jag tycker inte om att min blogg bråkar med mig hela tiden, eller om jag tänker efter och vill erkänna så är det nog min dator.

Tisdag idag igen känns som det bara är tisdagar, och såklart har jag blivit sjuk på min favoritdag, tummen upp för tisdagar verkligen !

Kallsvetas helartiden totalt genomtäppt och världens hosta, ont i hela kroppen, mina blåmärken och handlederna såklar, jag älskar att vara sjuk !

Helgen har varit helt okej som alla andra helgen :) ifredag drog jag och Elin till dimman, rätt så okej seg som tusan och vid Två kom johnny och hämta mig så åkte vi till donken och åt duktigt med mat, det blev mycket jag kunde knappt gå efteråt haha.

Ilördags kom moster+man+kusin+syster+pojkvän+markus+massavänner och ELIN :D  Det börjades väldigt tidigt, med vin, räkor, och kex för min del. Redan klockan 6 så när det var dags att bege sig så var alla rätt så fulla, men alla höll sig på benen haha. Jag och Elin kubba ner som vanligt för att alla andra går så sakta så Elin och jag skulle hinna gå ner och sen hem till mig och v'nda och komma ner före dom, vi har alltid så bråttom :) Jag var mest ute hela kvällen tills det var dags att gå hem, in och skulle hämta min jacka och min fina vita halsduk och det var borta :O jag blev jätte ledsen och fick panik för det var ju inte varmt ute direkt (hur jag hade klarat det innan berodde på att jag stojja omkring) Leter som en dåre överallt men tillslut hittar jag mammas jack och då tänkte jag att hon hade tagit min så jag drog på mig den och gick hemåt och när jag kommer hem att mamma åkt hem mycket tidigare och hade inte tagit någon jacka, så någon har snott min jacka :(

Söndag var jag totalt mörbultad i kroppen och det blev pizza, film och jag sov hela dagen, behövligt !

Igår var jag Hos Linus och kollade skräckfilmer som inte var av denna värld, satt själv i en stor fotölj och med ett stort täcke och skrek ikapp med syster  var femte sekund, när vi sitter ute och röker känner jag att det börja klia i mina ögon och att jag snora, så jag gick in på toan och kollade mig i spegeln med ett skrik, ungefär. Helt knallröd runt ögonen och svullen till max. Fick en allergiskreaktion av katterna, så det vara bara att hoppa in i bilen och åka och hämta min allergitabletter. Sen somnade vi runt 4 nångång inte konstigt att jag är trött till råga på allt.

Idag har jag gjort absolut ingenting legat på soffan och kolla tv och sovit.
Imorn ska jag och Hugo ner på oktobermarknaden en sväng och kolla läget, han är inte så bra han heller, lillagubben.

Måste bara tacka Linus för boken jag fick idag, vi fick oss alla ett gottskratt, men varför tänker jag inte skriva här :)

Förhoppningsvis kommer jag lägga upp lite bilder från helgen imorn.

Godnatt söta.

23/10

Varit i stan idag. kom hem för ett tag sen,


Har duschat och precis börjat fixa mig, vinet på kylning, nya kläder och skor to die for ! utgång med Elin kan sluta precis hur som helst, pepp till tusen ;)


Somsagt en kväll med Elin kan sluta precis hur som helst ;)


still 22/10

Tröööött, äcklig mat idag, pannkakor :( fanns korv och mackisar kvar sen igår, inte heller gott :( jätte ont i huvudet måste lära mig att äta ordentligt. Hem sen och fortsätta plugga.

Hej

22/10

new day.

Ska åka om en halvtimme ungefär, är grymt trött idag, sov inte så bra inatt, vaknade av att tv:n lät skithögt, så fick gå upp och stänga av den, och då var jag otäckt törstig så då fick jag gå upp och dricka vatten. sen tillbaks till sängen igen och då är det ju inte det lättaste att somna om på 2 sek som jag annars brukar göra. Kom isäng mycket senare än vad jag brukar också så trött är jag punkt slut.

Idag blir det en pluggdag, har som jag skrev igår lite uppsatser och skriva och två svenska grejer, försöka plugga så mycket som möjligt nu så slipper jag det på lovet :)

Nu ska jag fixa det sista och sen äta lite frukost.




header

Nu har jag suttit och pillat lite med min nya header, inte så extremt nöjd, men har velat gjort en ny länge och sen när tovsan bad mig fixa in hennes så fick jag ett ryck :) kommer nog göra om den imorn igen hihi.

Men nu är det läggdags som gäller är bra trött och huvudvärken har inte gett sig än trots panodil, får ta e till innan jag hoppar i säng.

Godnatt sötnosar !

Huvudvärk

Sitter och väntar på att papi ska komma och hämta upp mig så jag får åka hem, har världens huvudvärk.

Kan beror på att jag har varit på massage, helt underbart, men känner mig helt ledlös nu och spaghettiben. men det är smällar man få ta ;) idag måste jag plugga till historian har redovising imorn, skönt att det är muntligt för då behöver man ju bara skriva ner stödord ist för hel uppsats, har ett par av dom med nu komma rullande på ett snabbt band.

Men snart är det lov, tack för det.

Nu kommer nog papi närsom så dags att gå ut.


Det vara bara du. Du som fick din vilja igenom och gick vinnande därifrån, aldrig jag.




Tisdag,

Nu förtiden tycker jag verkligen inte om tisdagar har blivit sjukdeppig när jag vet att det är tisdag. så mycket av veckan som är kvar och man orkar absolut ingeting.

Och bloggen har fortsatt att bråka med mig, så därför blir det så nåra inlägg nu.Och nu blir det inget långt för snart börjar Desperate housewives, och det blir en macka och ett glas pepsimax till det :)

Har skrivit Cv och varit i skolan idag inte så mycket mer har hänt. Jo förresten ska troligtvis flytta till eget snart, hihi, provar veckan efter lovet om jag ska lägenheten och så, massa kul ! (Y)

Nu är det dags.


Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra

Saturdaayyyyy

Då var det lördag igen. har varit vaken ett bra tag men har inte orkat gått upp ur sängen än :)

Jag måste ju bara säga att jag är helt klart bäst, fick MVG på Medicinsk grundkurs provet hihihihi :D

Det blev en helt okej kväll igår trots ändringarna, lullan gecka och mallan åkte till gusum och jag hade ingen alls lust att åka dit, så jompi kom hit så drog vi ner till D. Helt okej !

Ska till gusum om ett tag hem till papi, lilla Hugo är sjuk så jag måste upp och gosa med honom, och Olle såklart.

Skriver mer sen för nu ska mami och jag göra mat :)♥


Cold

O herreså kallt det är idag, sitter med strumpyxor, jeans, linne och tröja och fryser som bara den ändå, kommer bli till is direkt när jag går ut till bussen.

Fast ska ju inte klaga för jag älskar vintern ! så idag får jag ha på mig min fina mössa också hihi, då blir jag glad :)

Kort dag iskolan idag med, och får troligtvis reda på provet. kan ju inte bli bättre start på dagen.

Efter skolan kommer Lullan till mig, så ska vi fixa oss och gå vidare till Gecka som fyllt år och äta middag se på idol och sen vidare och festa :) ska bli så kul saknar mina tjejer som tusan !!

Nu ska jag tvätta mig och borsta tänderna.

Hihi ♥


Det är torsdag på fredag istället för på lördag

Torsdag hihi. Gick lugnt och skönt i skolan idag, lektionen med LeTe blev struken för 3:orna hade studiebesäk på förmiddagen, så Jossan jag och Mallan gick till datorerna och jobbade lite flitigt ändå, stilpoäng till oss när LeTe kom och kollade vad vi gjorde (Y) Sen bar det iväg till Staden och gick på Arbetetsmuseét med MaAa, Fick en liten guidad tur och träffa folk från 1930 talet, det var ju finemang !

Sen åkte jag hem med papi, hihi alltid skönt.

Nu på senare tid av dagen har jag pratat med Lullan och Tessan lika skönt och mysigt bägge och. Sen så funderar jag på att skriva lite mer om Schizofreni.

Vetni at det är jävligt intressant och jag funderar faktiskt på att vidare utbilda mig till Mentalsköterska, det skulle vara något. Om jag själv har psyke för det, men det tål att tänkas på.

Nu ska jag ta en panodil och lägga mig ett bad, uuunderbart.

hihi kram.

.

Ibland är det synd om tjejer, jag har sån mensvärk att jag skulle kunna slita av mig håret.

Idag har jag varit hemma, mår inte alls för bra, så har legat och myst i mamis säng och kollat svenska hjärtan, hihi.
Senare ska jag skriva lite om Schizofreni, och det finns rätt så mycket information om jag säger så, imorn är det en lång dag iskolan, fast har nästan eget arbete på alla lektioner så det kommer bli skönt.

Ville åka till gusum idag egentligen, träffa Hugo och Olle, saknar dom :( får ta det ihelgen, då ska storbatting få följa med mig ut på en långpromenad, det tycker vi om ! Kan nog få med mig lillen också om han är på rätt humör :)

Nu ska jag hoppa tillbaks under filten och fortsätta med filmerna.

Okt. 13, 2009

Har inte kunnat uppdaterat, bloggen har bråkat med mig i en vecka, typ.

Tisdagen har varit jobbigare än vanligtvis.
Loppan skulle ha fyllt 4 idag, det gör ont att tänka på.

Tror aldrig jag har varit så nervös över ett prov som jag var idag, vi hade medicinsk grundkursprov på:

  • Celler
  • Cellens funktioner
  • Vanlig och könscell delning
  • Vävnader
  • Organ
  • Organsystem
  • Hur en mutation uppstår vi celldelning
  • Bröstcancer
  • Prostatacancer
  • malignt melanom
  • Orsaker/symtom/behandling
  • Skrev 12 sidor faktiskt, så det känns rätt bra iaf !

    Helgen bestod av utgång bäggedagarna, i fredag istan och lördags i viken, helt okej !

    ikväll ska jag bara ta det lugnt, ta ett långt skötn varmt bad, kolla Desperate housewives, och sen isäng tidiigt, har inte sovit bra de senaste kvällarna, men har gett mig fan på att ikväll ska jag sova som guden själv.


    Älskade lillasyster och jag.♥






    Långa nätter.

    Du springer aldrig ifatt,
    när jag väl är där
    jag vill inte tänka framåt
    men är livrädd att fastna här
    nu kan det vara för sent
    att säga som det är.
    - Melissa Horn - Som Jag Hade Dig Förut.


    Usch för denna dag, känner inte för något alls idag, inte på hela dagen.
    En trött, tjurig och tråkig Emmah helt enkelt ;)

    Haft en rätt så lugn dag idag, men nästan irriterande lugnt, haha.
    Nu tänker jag hoppa i säng och läsa lite mer om celler och cancer, ska ju kunna det utantill men det är svårt, men celldelning och kromosomer och allt såntdär, men det ska sitta tills på tisdag så jag kan göra ett prov i sömnen, hihi.

    Nu ska mamidear få sätta sig.

    Puss och godnatt
    - U know me I know u.

    .

    • Psykologin slutar om 5 min.
    • Historia till tjugo i 4
    • Slutar
    • Åker med papi hem, hihi.

     


    oh

    Not a word, not even a whisper.
    You left us here you sweet little sister.♥


    Har suttit och kollat på unga mödrar, blev lite väl känsligt idag när man fick se att Rebecka förlora sin dotter precis som vi fölora loppan, så det kom ett par tårar.

    Haft en lugn dag i skolan idag, nästan alla OP har varit i sthlm utaom jag malin och jossan, så det har varit sköna lektioner :)
    Imorn går jag rätt så kort dag då också, så slutet av veckan blir lugn, skönskönt.

    Är lite sugen på att gå ut istan i helgen med tanke på att massa folk ska ut, men vi får se.
    Nu ska jag lägga mig ett bad, har huvudvärk.

    Hejs

    Mobil ur funktion, nås på 0700091084 under en tid.




    Kiss'n hugs.

    Without you I'll never feel the love inside of me
    Come On
    You know that we belong.
    - Ben Jelen - Come on.


    Lagom till att man blir pigg är det sängdags igen.

    Har precis hjälpt Amanda med hennes engelskglosor. lite enklare och roligare än mitt arbete jag måste göra, hihi.
     iskolan har det varit en lugn och skön dag, faktiskt. imorn blir det ännu lugnare, nästan hela OP åker till sthlm utom jag jossan och malin så vi får arbeta själva hela dagen, skönskönt !

    ihelegn hände det väldigt mycket skaer, det blev rätt så hårt på fredagen, inte så konstigt eftersom jag li och lin, åkte till förfesten vid halv tio (pga jobb och hugos födelsedag) så Lissan och linus fick i sig en hel jeltzin och en jäger på en timme? :O och jag fick i mig nästan en halv vinare och emelie och jag dela på hennes och mitt plus massa sockerdricka på vägen ner, vi hällde i oss så mkt och fort för att hinna dricka upp det innan vi kom fram till krogen. Oh fy så illa vi mådde bägge två. Men som vanligt tar det 2 sek så mår man bättre ;)
    Var rätt så lagom med folk och roligt faktiskt. kom hem sent och upp tidigt sen för att fira lilla mandimus som fyllde 12 (hon fyllde igår men vi firade henne i lördags med släktingarna och så.)

    Blev lite vin på kvällen med silvia, och så fick jag med Elin ännu än gång och vi drog ner till davidson, fotbollslaget firade deras vinst så det var rätt så fullt med folk om jag säger så. Jag och Elin höll oss rätt så nyktra under helakvällen men hade trevligt ändå :)

    Johnny kom och hämtade mig vid halv 2 så jag slapp att gå hem själv hihi, Jag + mörkt = töntigemmah. 

    Nu ska jag fortsätta med mina arbeten om bröstcancer.

    Puss




    Dreamboy. ohla.





    .

    Never hade a dream come true ♥

    HugoBoss födelsedag.

    Precis hemkommen från papi. Har varit och firat världens bästa lillebror. När jag kom så sprang han fram och sa att han skulle få paket av mig och att han var 3 år, han visade det på fingrarna också opch höll upp 4 fingar den lilla gullungen !

    Jag hade köpt en cross till honom som han blev helt till sig när han öppnade och skrek - MOOOOOPPEEEEED ! Så fick jag en jätte kram och en stor puss :)

    Blev att mysa med lilla Ollie också och han hade också en bra dag, han skrattade och rulla runt och sökte min uppmärksamhet hela tiden.

    Nu ska jag in i duschen och fixa kläder sen är det Fest för hela slanten ! Så lite stressad är jag, för jag har inegn aning om vad jag ska ha på mig, som vanligt, (Y) heja emmah !

    Puss och kram.


    bebisolle.

    Nu sitter jag full av bebisvällingskräks, mysigt. Har lämnat Olle en stund hemma hos Pernilla så gick jag bort till systrarna som bakar för fulla rullar. men jag fick inte vara med dom skicka in mig till datorn. kanske för att jag verkligen suger på att baka haha.

    Stackar lilla Ollie förut, jag sitter i vardagsrummet och halvslumrar och hör världensvrål inne från spjälsängen så jag springer in, och då ligger han helt förkrossad där inne, jag lyfter upp honom fört, men han hade troligtvis lite ont i magen och drömt något läskigt, för jag kunde verkligen inte lugna ner honom. jag sprang runt med honom i min famn i en kvart innan han lugna ner sig stackarn. Sen när mammapernilla kom hem så hade jag till och med fått honom glad å¨då jollra han för fullt och låg och skratta. så det är skönt, men jag behhövde vila lite så gick hit, hihi.

    Nu ska jag sprinag ut och sno lite smet :)

    Babysitting

    Sitter i gusum och är barnavakt åt Ollie. Han har varit lite gnällig nu på förmiddagen han somnade vid halv 10 och sov en kvart sen så var han klarvaken helt plöstligt. Fick lite mat vid halv elva så nu sover han sött igen, så jag funderar på att sätta på en film och lägga mig och gosa i soffan, hinner nog se en hel film precis innan han vaknar igen, hihi.

    ses sen.



    Hugoplutten fyller 3 år imorn
    Mandimus fyller 12 år på måndag
    - gud så stora dom har blivit !

    RSS 2.0