14

Har ju spederat hela helgen istan, har haft det jättebra och skönt !

Fredagen blev lugn, åt mcd mat, spelade buzz och kollade på film. Sen så skulle vi sova, men mamma är förkyld och snarkade som ett djur så jag kunde verkligen inte sova bredvid henne. så fick jag gå in och sova bredvid lissan och linus, men där var det sjukt varmt och dom andades och snarkade högt i takt, så sov inte så värst bra den natten somna runt 4-5. Och såklart börja min mobil ringa vid halv 8, flera ggr och jag blev galen, men det var bara att svara och låta snäll typ. Sen kunde jag inte somna om igen utan låg bara och vila.

Och i lördags så börja vi dagen med att gå på stan och kolla runt lite, sen hade vi kalas för Linus, hans släktningar kom och vi fika o bara satt, hade det trevligt i flera timmar.

Linus fick torkade gräshoppor i födelsedagspresent av Marcus, det såg inte så gott ut faktiskt. Och lissan blev helt galan och bara skrek när vi kom fram med dom att vi absolut inte fick äta dom . och självklart så blir ju jag tvungen att göra det om någon säger nej ! Men det var inte så äckligt smakade ingenting som kex.

Sen åkte släktingarna hem och vi började fixa oss, tog ganska lång tid för oss tjejer som vanligt, och killarna spelade DjHero. Vi försökte spela partyalias men vissa var för fulla så Lissan och jag med våra korta stubiner klarade inte av det så vi satt bara och pratade istället.
Sen gick vi till cw,  tog lite dricka och satt och prata o hade det mysigt, somnade sent inatt med, men ändå gick jag upp vid åtta och städade hela lägenheten, gud vilken snäll tjej jag är helt otroligt !

Mamma och jag åkte hem vid ett och jag sov hela vägen hem, sen när vi kom hem la jag mig i sängen och kolla på sex and the city och mamma väckte mig vid kvart över 5, ganska trött idag.

Nu ska jag snart fixa kläder tills imorn och sen lägga mig och se film !


Gräshopporna- ser inte så aptitliga ut.





Den här är till dig Anna !


Kommentarer
Postat av: Anna

alltså... fittemmah

2010-03-14 @ 21:30:45
URL: http://askotte.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha jag vet att du älskar honom innerst inne Anna !!!

2010-03-14 @ 21:32:20
URL: http://angefuhr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0